...bom kasneje naložil slike gor zdaj grem zmontirat fen :P da bom po dveh dnevih spet vozen ...
... 160000 - še vedno dela a je načeta sedaj bo počasi šla ko je bil hladen avto če si stisnil malenkost preden se je segrel popolnoma je žvižgala z tako sem na R5 naredil še cca 10000 pol je nehala vleč - ta K03 pa : še vedno je šla tudi v peti prestavi do 7200 pa saj se vidi - "saj" ni nikjer samo ostanki žarjenja :P L.p. MadINFINITI je napisal/-a:In koliko je dala čez turbina?
ja sem videl da je resen preden sem se odločil za nakup sem govoril z njim parkrat po pol ure - ker tudi v Trstu dobim turbino poceni a sem imel probleme z eno na Sierri, ki so jo zajebali pa niso priznali napake to je ugotovil serviser v Udinah, ko sem jo obnavljal po 2000 km ... sploh se niso hoteli pogovarjat rekli so da če jo oni ne montirajo da ne odgovarjajo za nastale probleme bila pa je odvita na spoju izpušnega dela in je začelo drobit lopatico izpušnega dela ... menjali so mi lopatico spulirali sesalni del jo nastavili zbalansirali in je delala dokler je nisem prodal ... cena takrat je bila okrog 200000 Lit cca 80 eur ... L.p. Madjuhica je napisal/-a:kupu od andreja iz krskega rabljeno turbino pred kaksnim letom za tdi-ja, se vedno dela kot urca... se da pa pri njemu tud druge dele dobit po zlo ugodni ceni...
... vprašaj možaka ki sem ti ga gor omenil - Andreja Župevca samo jaz K 04 ne morem dat kar gor - moral bi predelat vse zato nisem šel v to ker se mi ne da ... komaj sem naredil izpuh sedaj bi moral še enkrat vse od začetka ... pa tudi preračunano na vsakih minimum 70000 km menjam turbino in je to zanemarljiv strošek ... raje bi krajšal menjalnik ker mi ne rabi vse to pa še pije mi zelo malo ... recimo pol litra več kot Vektra B 2.0 16v ecotec in pol litra več kakor Fiesta 1.8 16v XR ... L.p. Madsablač je napisal/-a:turbina je k 03 zakaj se nisi odloco za k 04? kolk bi bla k 04 drazja od k 03 in za kolk se da dobit rabljeno in za kolk novo k 04.lp m.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov