Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Laguna II 1.9DCi težave z kartico

Napisal/-a simimedi Po apr 23, 2007 6:02 pm

Zdravo.

Ravnokar se mi je pojavil en čuden problemček na Laguni 1.9DCi Privileg letnik 2001/02. In sicer stvar je taka, da ko ven vzamem kartico, se vozilo še vedno obnaša tako, kot da bi bila kartica na prvi stopnji (prižge se radijo, navigacija in vrata se ne zaklenejo avtomatsko), prižgati ga ne moreš, ventilacija tudi še ni vključena. Ali je imel kdo že tak problem in kako ga je rešil? Jaz bom za čez noč izklopil akumulator, da mi ga nebi spraznilo (ker se očitno nacigacija nima namena izklopiti)- vozilo je pa tako in tako v garaži.

Če se komu utrne kakšna ideja le na plan z njo :P

Lep ponedeljkov večer,
Simimedi

marjan novak
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a marjan novak Po apr 23, 2007 6:20 pm

Priporočam ti obisk renault foruma, kjer je o tej težavi že bilo govora.

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Po apr 23, 2007 6:48 pm

Sem šel čez cel Reanult forum - miljon in en problem, ampak točno tacga pa nisem našu. Navadno ne morejo vžgati avta ker senzor ne zazna kartice - jaz pa lahko vse delam normalno, edinole avto ne zazna, da je bila kartica čisto odstranjena. Obnaša se kot da je kartica vstavljena na prvo stopnjo, se pravi preden jo potisneš noter do konca, da lahko avto vžgeš. Če bi pa kdo slučajno našel kak link ga pa naj prosim prilima sem.

Hvala za vaš čas.

LP

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Ne maj 20, 2007 1:56 pm

Sicr govorim čist s stališča laika, ampak vseen: a ma reža za kartico not kak zatič, čigar pozicija pove če in kako je kartica notr? Pa se je mejbi kej zaskoču al pa polomu? Si probu ful na hitr al pa ful počas kartico vn potegnt? Nvem, just a thought...

Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 24 gostov