Nasveti in napotki ter povpraševanja...

BETI
Nov uporabnik

ŠE ENKRAT PREDNJA ŠIPA ZA CLIOTA

Napisal/-a BETI Če sep 11, 2003 7:00 pm

Že spet vam jest težim,ampak resnično nujno rabim prednjo šipo ker mam čez tri tedne tehnični pregled.Kamorkoli kličem,je cena za šipo okrog 21.000.Dobr,nej bo,samo vsak še za montažo zahteva 15.000.Cena z montažo naj bi se vrtela od 35.000-40.000 sit. :shock: Preveč za mojga starga cliota,starega 12 let.Ne rečem da bi bil novejši,tako pa bom z registracijo vred dala toliko kot je vreden sam avto...Se ne splača...

Zanima me ali kdo na tem forumu ve za koga (kogarkoli) ki poceni menja stekla ali pa kakega prodajalca ki poceni stekla prodaja,ker bom znorela!!!! :evil:

Nekako moram skombinirat ker če ne ne vem kje bom nabasala tolk dnarja za popravilo,tehnični pregled,zavarovanje (nič bonitete),kmalu tudi servis...Potemtakem pa resnično že razmišljam o tem da bi avto zamenjala.Samo za to je pa spet treba imet dnar...Hmmmm!

Za svoj avto ne bi dobila prebite pare-ali pač???Ne vem,vi povejte!Samo da omenim-mašina v redu,super,brez posebnosti,medtem ko pleh je pa... :DDD

Oh,mamo probleme s temi našimi "tambilčki"!

Hvala za vsakršno pomoč, :wink: !

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 11, 2003 7:21 pm

če bi povedala od kod si, bi bilo v pomoč ;)

jaz vem za enega, ki z zavarovalnico sodeluje tud dosti, pa smo vedno k njemu vozli šipe menjavat - v mb!
Slika

BETI
Nov uporabnik

Napisal/-a BETI Če sep 11, 2003 7:48 pm

Iz gorenjskega konca sem.Sicer pa sedaj resno debatiramo o tem da bi nabavila drug avto.Po izračunih koliko me bo vse to stalo je po mojem to res najboljša varianta.

merdzo
Nov uporabnik

Napisal/-a merdzo Sr sep 17, 2003 7:10 pm

Živjo!

Nadomestno šipo lahko dobiš tudi na kakem odpadu - za prbl. pol cene.
Vgradi pa ti jo vsak garažni mojster za 5 jurijev.
Kdo se s tem ukvarja na tvojem koncu pa ne vem.

lp

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr sep 17, 2003 7:22 pm

Naredi kot je blo rečeno pred menoj.
Kolegici je pri cliu na lepem počila zadnja (očitno je bil prej karamboliran) in en "domači mojster" ji je z montažo računal 15ksit. Najverjetneje jo je dobil na avtoodpadu.
lp
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

BETI
Nov uporabnik

IMAM REŠITEV!!!

Napisal/-a BETI Če sep 18, 2003 11:27 am

Po temeljitem premisleku in računanju sem prišla do spoznanja da naredim najbolje če avto zamenjam.Ja,in imam že rezerviranega.Samo še nekaj papirjev uredim in je moj.V ponedeljek ga lahko odpeljem.Šla sem v avtohišo (zelo znano na gorenjskem-ASP),kjer sem dala avto ocenit.Kljub razbiti šipi :o in karoseriji v izredno slabem stanju,pa še kaj bi se našlo...so mi ga brez problemov vzeli v račun. :shock: Zrihtali so mi pa tak stroj...in sicer clia letnik 1999-izredno dobro ohranjen,brez praske...Vozil ga je starejši možakar in je zelo zelo pazil nanj.Tako da...he-he!Adijo,moj stari clio!!! 8)

Kaj bi dajala 40 čukov za eno k... šipo za tak star j**c,če pa mam za ta dnar plačana že dva obroka za skoraj nič vožen avto???(32.000km???)

merdzo
Nov uporabnik

Napisal/-a merdzo Pe sep 19, 2003 9:06 am

Živjo!

Pa srečno vožnjo!

lp

Uporabniški avatar
roby
Novinec

Napisal/-a roby Pe sep 19, 2003 9:39 am

To se dela ja :lol:
Veliko km, in srečno vožnjo
lp Roby

BETI
Nov uporabnik

Napisal/-a BETI Pe sep 19, 2003 11:36 am

Sicer se mi zdi kar dosti drag (1.300.000),samo pomojem je vreden tega denarja ker smo ga pregledali z mehaniki in avto nima nobene praskice-niti najmanjše.Zelo malo je vožen tako da je res v redu.

(Upam)

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex So sep 20, 2003 2:29 pm

Pametna odločitev :!:
Posebej če je res od kakega starega ateka. Nimaš boljšega in tut km so pol realni..
lp 8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov