Evo ropotat mi je začelo v sprednjih vratih ko spuščam ali dvigujem stekla.Ropot je tak kot da bi nekaj mlelo vendar se stekla normalno zapirajo in odpirajo.Po vsej verjetnosti je treba samo malo namazat.Tapeto na vratih je treba dol dobit pa me zanima postopek kako se to naredi predvsem tisti plastični del pri ogledalu.
In še kakšno mast za podmazat naj uporabim če gre za plastične dele.
Hvala.
Mislim da ma tvol clio eno zailo, ki je mogoče malce natrgana, pa se zaradi tega sliši ropot, najbolše da odstraniš oblogo na vratih pa pogledaš kako in kaj...
leoCar je napisal/-a:Mislim da ma tvol clio eno zailo, ki je mogoče malce natrgana, pa se zaradi tega sliši ropot, najbolše da odstraniš oblogo na vratih pa pogledaš kako in kaj...
To ni nek problem z zajlo; najverjetneje gre za problem pri tečajih oz vodilih okna.
Odšraufah tapeto pa poglej kje poka.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
če se sam neznajdeš kako bi razdrel ti bomo drugi težko smvetovali.
bolš da sam poskusiš razdret kot pa da ti ttukaj nekaj pišemo.
nočem da bi pol mene kfdo krivil če bi pol kaj zlomil pri demontaži
tist del moriš samo nasilo lepo previdno dol potegnit nič druga
če boš pa zlomil boš pa tko mogo celi tisti del novi kupit v skajnem primeru pa zalimat gor