Uglavnem jaz imam isti problem! Ne vklaplja mi ventilator ko pride do tistega položja tem.! Avto je Felicija 1.6 z klimo. Prvo kar sem opazil da klima ne dela tko kot treba (ne daje tistega zvoka da bi se ventilator vklopil) in rabi en časa (to je bilo pred tednom nazaj). Da pa tudi ne vklopi ventilatorja ko naraste do določene meje sem pa opazil v sob. !!!

Ta pon. sem pelju k mehaniku in zamenjali termo stikalo! In nč bolje ni bilo ventilator se je le prižgal ko je bila klima. Tisto še nekaj gledamo in potem nekako začelo spet delat. Kar avto pustim da lavfa in grem poračunat pridem nazaj in glej ga tem. kaže do fulla hiter grem poklicat mehanika da vidi da ni dobro je že čez pokrov metalo tekočino! In ugotovili da je je prepihano tesnilo na glavi!!! Zdej nekaj malekosti sem tudi opažal že prej da je bilo na minimumu skoraj voda in da se je nabiralo najbolj po zimi kondenz v tem času pa tudi malo. In zgleda da sem tudi zdaj do kočno prepihal glavo lahko pa da je že bilo prej! Ne vem!?!
Zanima kaj je potem narobe da ne dela ventilator tako kot treba ne vklapja! Meh. je na konektorju (termo stikala) z žicam dal kontakt in ventilator je delal!