Nasveti in napotki ter povpraševanja...

reno19_
Nov uporabnik

renault 19 - vžig

Napisal/-a reno19_ Po jun 18, 2007 5:06 pm

Dogaja se en teden in je vedno slabše...namreč, pokvarilo se mi je (kako se sploh reče tistemu, kamor daš noter ključ za vžigat avto)....no, tista 'ključavnica' za vžigat avto. Ključ se mi obrne samo do kontakta in naprej ne gre -ga zablokira- tako da moram tudi do 20x ponovit zadevo, da mi avto vžge...precej živceuničujoče...nekje sem slisal da je to zaradi obrabe..poskusil sem tudi z rezervnim kljucem, ce bi bilo s pravim kljucem slucajno kaj, pa nic...

kaj svetujete - naj kupim rabljeno in dam h komu zamenjat, ali absolutno novo? - ali sploh še delajo za tako stare avte te 'klučavnice'...

no, če velja, da dam lahko tudi staro noter, potem dam oglas se v 'oglase'- da bom igral po pravilih.(ta oglas sem najprej dal sem, ker bi najbrz predolgo cakal na odgvor v mnozici oglasov)..seveda če se da to naredit in od koga dobit to ključavnico bom vesel, pa ce kdo pozna kaksnega majstra za te reci...ker bo najbrz ceneje kot it v francijo...
hvala

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Po jun 18, 2007 7:28 pm

Lahko pa zadevo rešiš tako, da imaš za zagon motorja posebej eno tipko - nekaj vs stilu kot novejše lagune..Strošek je minimalen, vsak avtoelektričar ali pa štromar ti to naredi, pa še "vesoljsko" zgleda..
Človek brez problema, to strašna je stvar!

reno19_
Nov uporabnik

Napisal/-a reno19_ Po jun 18, 2007 9:26 pm

uaaa
ja ej...bom dal kar to noter...he he..
sam še človeka je treba najt

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost Po jun 18, 2007 9:32 pm

Men se je to enkrat nardil na petki, pa sm šel na odpad, kupil drugo ključavnico in je bil problem rešen.
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov