Pred kratkim mi je lokalni mehanik dal novo sondo zaradi tehnicnega,
tehnicni sem naredil, ampak mi avto vlece po novem za en k****.
Glede na to da sem se nov pri teh stvareh me zanima ce sta ti dve stvari povezani?
Danes ga ne avtocesti nism mogu naterat preko 160, mesec nazaj pa sem ga brez problema stisnu do 180/190.
P.S. Veliki servis je bil prav tako narejen pred kratkim, s tem da je avto takrat delal normalno.
Kot prvo,,,niti ne vemo kakšen avto imaš.
Kot drugo,preden koga nadereš,poskusi z lepim načinom,,,saj se tako veliko več doseže.Ni nujno da je mehanik kriv.
Vedi še eno stvar....včasih avto z okvarjeno sondo gre lahko tudi bolj hitro.
Možno pa tudi ....da se je pojavila kakšna druga okvara.
Tako da ...da obišči mehanika in ga vljudno povprašaj kaj bi to bilo.
Po menjavi sonde se naj bi računalnik resetiral,ker če ti sonda ne dela kolko vem ti ecu priklopi v zasilni zagon al neki takega.Zdej nevem al treba na tester da se napaka zbriše al se da tud z tem da kleme odklopiš iz aku in jih stakjene pustiš za cc pol ure pa nazaj prklopiš..
Ob menjavi sonde se resetira računalnik. Nato sledi avtomatska prilagoditev na stanje senzorjev. To je pri vsakem avtu drugače predpisano, v tehničnih navodilih za Motronic glej poglavje Anpassung an genaue Mischung. Približno je potrebno zagnati avto in ga pustiti, da teče pod štantgasom dokler ne prižge ventilatorjev, počakaš da ventilatorje ugasne, ugasneš in na novo štartaš. Tako Motronic MP 7.0.