Nasveti in napotki ter povpraševanja...

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Pe jun 29, 2007 8:35 pm

me veseli, da se mate fajn,... sam bi vseeno proso za kak konstruktiven predlog.

Lp, Tadej
Dve stvari se definitvino splača met: Pogrebni zavod v Iraku pa pooblaščen servis za Renaulte

OLI
Novinec

Je to forum?

Napisal/-a OLI Pe jun 29, 2007 8:55 pm

Včasih se vprašam ali je to forum ali kaj?

Vsi se vozite v super avtomobilih, ki se nikoli ne pokvarijo, nekateri poznate odgovore na vsa vprašanja, drugi se delate pametne in se sami sebi čudite kako to da ste naj naj.
Eni imate v mislih samo avto avto avto ..................................in še enkrat avto.

Eni pa občasno pokukamo sem in bi radi prebrali kakšno zanimivost s tega ali onega področja avtomobilizma, ampak vidim da je vse skupaj velikokrat samo eno zafrkavanje.

Kam pelje vse to?
Je to AVTOMOBILIZEM.COM?
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Je to forum?

Napisal/-a MacTron Pe jun 29, 2007 9:02 pm

off:
@OLI:
to je izkljucno zaradi nekaterih osebkov ki so vcasih malo prevec "pametni"
in s tem tudi naredijo nered na sami temi...

on:
@stardo: mislim da si ze dobil en konstruktiven nasvet... pelji cim prej k mehaniku
na tester da se pregleda napake na racunalniku oz. da jih on sam oceni
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe jun 29, 2007 9:08 pm

stardo je napisal/-a:me veseli, da se mate fajn,... sam bi vseeno proso za kak konstruktiven predlog.

Lp, Tadej

žarnico si že probal zamenjat tisto ko si zgoraj omeno?
probaj odklopit minus klemo na akumulatorju za 10 al pa 15 min mogoč se je sam računalniku mal zmešalo pa rabi mal počitnic...
LP Rok

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 30, 2007 12:08 am

Gregec2 je napisal/-a:raj ne komentiraj prevec renaultov da ne fases kak karton...:)

pi in Gregec2:

pi: jaz moderiram in skrbim za red na forumu! Če se to ne upošteva iz principa in nagajanja se kaznuje. To je moja naloga. Če bi vedel rešitev na avtorjev problem, bi jo z veseljem napisal :idea: Sem pa lepo opozoril in se opozorila niste držali. Zakaj ne je vaš problem, moj je da pač posredujem tako kot je potrebno. Enako velja za gregeca!

Takih a.com ne rabi, ki ne znajo oz ne morejo napisati konstruktivnega posta :!: In med njimi sta na žalost tudi vidva ;)
Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri So jun 30, 2007 8:50 am

Res je, da tisto pikanje glede znamk nikamor ne pelje, kar tudi sam ne podpiram, ker mi je čisto vseeno katere znamke je avto, če je le ta dobro izdelan in po moji meri.

Z mojim postom sem samo hotel pokazati na kakšen način deluje ta forum...
Dobim pa včasih pri tebi občutek, da si ti tisti, ki ne vidi nič preko renaulta, potem pa na podlagi tega, če kdo poda kako kritiko in podobno vzganjaš paniko in reagiraš pristransko.

pa brez zamere..
Slika

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Napisal/-a Gregec2 So jun 30, 2007 9:16 am

Jaz se pa javno opravicujem in res ne bi bilo potrebno 2 kartonov (sem si jih zasluzil) pi mal predolg jeuzik sva mela (ni prav) v bodoce se to ne bo ponovilo iz moje strani.
glede clia sem pa se zmeri mnenja da bol da peles avto na servis kot pa da neki sam ugotavljas ker to je zlo resna zadeva.

Gregec

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI So jun 30, 2007 10:40 am

Moje zadnje mnenje in oglašanje na to temo je sledeče:
Vsak ima svoj okus, tako pri avtomobilih kot pri ženskah in hvala bogu, da je tako.

Prodajne številke prodanih novih avtomobilov pa same po sebi povedo kateri avto oziroma katera znamaka je slovencem všeč. Zakaj je tako ne vem?

PREPIRANJE PA NE PELJE NIKAMOR. Vsi smo udeleženci foruma in te internetne strani, imejmo se fajn in se zabavajmo kot se za vsakega normalnega človeka spodobi.

Lep poletni dan vsem na forumu.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Sr jul 04, 2007 4:39 am

killah bee je napisal/-a:En je že dobil. Še kdo mogoče :?:

če se že delijo bi jaz :lol: :lol:

Od seke fant je mel isti problem na meganu, hodo na servise menjavali so mu računalnike veselo, nikoli ni blo bolše, dok mu ni dokurčlo pa prodal. je kupo laguno DCi po enem mescu vožnje mu je avto na avtocesti na poti na morje prišo v iberture pa samo se je skadilo iz motorja belo, mislim da je takrat blo nekaj z turbino nespomnim se več dobro. Sosed je mel laguno pa mu je v celju pred planetom tuš zagorela. Edino dobro izkušnjo z ranaultom mam ko je foter mel staro 18 TLJ tam pa ni blo problemov :lol:

Francozi edino kaj znajo dobro delat so to Prafumi :lol:

l.p
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Re: R Clio 1.4. 16V se ne ugasne

Napisal/-a radar Sr jul 04, 2007 9:43 am

stardo je napisal/-a:hja... avto kljub temu, da vzamem ključ vn (ga imam že skor v žepu:)), še vedno dela oz. lavfa pod "štantgasom". To se zgodi samo v primeru, če držim bremzo. Ko jo spustim se avto končno ugasne. Zdej me zanima, če je to kaj narobe al majo kako varnostno varjanto. Sam ne vrjamem, da sm po enem letu uporabe to opazil šele zdaj :?: :roll: Aja, letnik je 2001 (novejši model).

hvala, lp

raje pelji k dobremu avtoelektričarju (če si iz okolice lj, ti ga lahko priporočam), kot pa na servis. Tam sam gledajo na tester in to je to, velikokrat se jim tud sanja ne, kaj bi bilo z avtom narobe.

off: sama kvaliteta forumu upada iz svetlobno hitrostjo. Kolikor se moderatorji trudite (pohvalno, dobrodošla je bila tudi prenova prve strani foruma), ga po drugi strani kvarijo 15-letniki, oziroma tisti, kateri se obnašajo kot 15. letniki.
Sej kdor spremlja forum ugotovi, da je najboljši avto stara honda, polna riža, mora met vsaj 300 k km, vredna je pa celo premoženje ....(ne žalim hondašev, ker se tudi sam odločam za nakup novega acorda, ampak sem to napisal iz oči nevtralnega bralca)..

LP

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jul 04, 2007 10:07 am

@pi : ko boš mel avto,ne pa šajtrgo se meni,do takrat pa nena nekaj znamk ostalih zaničuj ;)

EDIT: pa sorry za offtopic,ampak mi že gre ful na jetra toto šinfanje znamk
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr jul 04, 2007 10:09 am

Pred leti me je mama pred hišo poklicala in pokazala ključe od 5ke v roki, petka pa še kar kašlja in se muči :lol: Sem malo pogledal kaj bi blo.. pa sem vidu da je naredila 50km z zaugom (ta petka je imela še ročnega), blo je pa 30 stopinj zunaj... ko sem ga zaprl se je končno ugasnila.. Ali ima tvoj avto normalne obrate v leru? ...mogoče je pri teb tud kaj na tem, kljub temu da imaš avtomatskega...

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Sr jul 04, 2007 11:00 am

Sem bil zraven, ko je moja soseda potegnila ključ iz Twingota pa se kar ni ugasnil. Pa ni laufal na štantgasu ampak kar malo višje. Je klicala na servis pa so ji rekli, da to ni mogoče. Pa jih je sk**** da ona pač ni nora, je šla s telefonom do avta, da so ga čul, pa ključe je držala v roki. Komedija. Kasneje ga je peljala na servis in so baje zrihtali, samo nisem ziher kako. Menda je bila ključavnica oz. kontakti oz. bohsigavedikaj.

Glede tvojega problema je pa moj edini nasvet, da ga pelješ na servis na tester.

Sicer pa Renault trdi, da bo z novo generacijo Twingota zelo izboljšal kvaliteto. Upajmo da res. Če jim rata v tako kratkem času, vsaka čast.

LP
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
ronnie
Novinec

Napisal/-a ronnie Sr jul 04, 2007 11:01 am

a_sist je napisal/-a:Pred leti me je mama pred hišo poklicala in pokazala ključe od 5ke v roki, petka pa še kar kašlja in se muči :lol: Sem malo pogledal kaj bi blo.. pa sem vidu da je naredila 50km z zaugom (ta petka je imela še ročnega), blo je pa 30 stopinj zunaj... ko sem ga zaprl se je končno ugasnila.. Ali ima tvoj avto normalne obrate v leru? ...mogoče je pri teb tud kaj na tem, kljub temu da imaš avtomatskega...

ta problem je bil verjetno zaradi goriva z prenizkem oktanskim številom.
Segret avto in prihajalo je do samovžigov.

stardo pa ima problem, ki vodi k obisku dobrega avtoelektričarja.

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Sr jul 04, 2007 11:15 am

bi se kr strinjal z ronniem. more bit sigurno kje kakšen stik, da se ti takšne stvari dogajajo. pel do avto štromarja, če pa res ne bo znal pomagat pejt pa na tester. LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov