phoebus je napisal/-a:Lahko je marsikaj..lahko je čas za obročke menjat (beri: generalka), lahko je turbina, lahko je kaj tretjega...
... Mislim da mi je rekel Jani Trček (Beja) da bi če ni vse fuč lahko prišel skozi z 300-450 eur pol sem se odločil za novo ker 150 eur je premala razlika probaj se povezat z Blu Gti kakor so ti svetovali ... on tudi ti bo lahko dal najbolj točen podatek katero turbino rabi tvoj Pasat ! L.p. MadleoCar je napisal/-a:Koliko pa kaj stane obnova take turbine, če je še možna obnova?
Mad je napisal/-a:... Mislim da mi je rekel Jani Trček (Beja) da bi če ni vse fuč lahko prišel skozi z 300-450 eur pol sem se odločil za novo ker 150 eur je premala razlika probaj se povezat z Blu Gti kakor so ti svetovali ... on tudi ti bo lahko dal najbolj točen podatek katero turbino rabi tvoj Pasat ! L.p. MadleoCar je napisal/-a:Koliko pa kaj stane obnova take turbine, če je še možna obnova?
... ok ugotavljaj a znaki so da je turbo popil olje ... to se rado zgodi ! L.p. MadleoCar je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Mislim da mi je rekel Jani Trček (Beja) da bi če ni vse fuč lahko prišel skozi z 300-450 eur pol sem se odločil za novo ker 150 eur je premala razlika probaj se povezat z Blu Gti kakor so ti svetovali ... on tudi ti bo lahko dal najbolj točen podatek katero turbino rabi tvoj Pasat ! L.p. MadleoCar je napisal/-a:Koliko pa kaj stane obnova take turbine, če je še možna obnova?
Se bom pozanimal, samo najprej moramo ugotoviti za kakšno napako gre, možno je tudi da je počila glava, pa olje zateka v cilinder, kar je najdražja opcija,upam da ne
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 9 gostov