firebird je napisal/-a:Torej pri mojem Clarusu sem opazil,da je začel šibedah(original) pri večjih hitrostih zelo šumeti. Na zadnjem delu je pod višino strehe ugreznjen nekako za 1 cm. Ali se da to poštimati s kakšnimi vijaki ali naj ga enostavno s čim podložim?
Hvala za odgovore
MacTron je napisal/-a:firebird je napisal/-a:Torej pri mojem Clarusu sem opazil,da je začel šibedah(original) pri večjih hitrostih zelo šumeti. Na zadnjem delu je pod višino strehe ugreznjen nekako za 1 cm. Ali se da to poštimati s kakšnimi vijaki ali naj ga enostavno s čim podložim?
Hvala za odgovore
odvisno kako se ti odpira stresno okno (sibedah) 2 variante sta ali se ti zapelje pod streho (torej v smeri pritljaznika) ali pa se ti dvigne zadnji konec nad streho cca. 3-4cm
je pa se nekaj... spredaj imas ti takoimenovan spoiler, ce dlje casa ne odpiras sibedaha
se ta "prilepi" na karoserijo (govorim za sprednji konec sibedaha) in v tem primeru bolj sumi kot ce je dvignjen
malo sprobavaj dvigovanje in spuscanje mogoce se je samo kje zataknilo in se ti noce
postavit v pravilno lego
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov