Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Po jul 24, 2006 10:49 am

CAB DRIVER je napisal/-a:
-tomi- je napisal/-a:Išče se izkušen, zanesljiv in zaupanja vreden nepooblaščen VW serviser za sharana 1.9tdi ... (menjava jermena, pumpe, napenjalca, turbine oz. po potrebi)

priporočila dobrodošla :D

Iz katerega konca SLO si???

Brance - Laško
Avto Graf - Levec pri Celju

Pri obeh servisiram. Oba imata veliko izkušenj na področju servisiranja VW in Audi vozil.

naslov teme je: "nepooblaščen servis v Ljubljani" ;) drgač pa je še varijanta okolica kranja 8)

lp

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po jul 24, 2006 12:43 pm

-tomi- je napisal/-a:Išče se izkušen, zanesljiv in zaupanja vreden nepooblaščen VW serviser za sharana 1.9tdi ... (menjava jermena, pumpe, napenjalca, turbine oz. po potrebi)

priporočila dobrodošla :D

No jst ti lahko priporocam Zoreta, katerega sem omenil ze zgoraj. Jst mu zaupam svoj avto, delal mi je tudi ze veliki servis.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Kitzbrado
Nov uporabnik

Napisal/-a Kitzbrado To jul 03, 2007 2:08 pm

Pozdravljeni.

Mene pa zanima dober nepooblaščen serviser v okolici Ljubljane za vozila Audi.

EDIT: To je (vsaj zame) večji servis, Moram zamenjati tudi zobati jermen. Kakšen predlog glede (ne)originalnih delov?

gogi82
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

servis

Napisal/-a gogi82 To jul 03, 2007 3:58 pm

ja jst delam servis prHRIBAR v sneberju (zraven picerije in gostilne LOVŠE) in sem zelo zadovoljen pa še knjižco ma svojo da ti potrdi kaj ti je menjal pa te fore,v glavnem priporočam.In ti tudi priporoča kaj bi blo treba menjat ne pa ko nekateri v drugih servish vse menjajo kar ni potrebno.

Uporabniški avatar
Kitzbrado
Nov uporabnik

Napisal/-a Kitzbrado Po jul 16, 2007 11:46 am

Lahko kdo prosim pove svoje mnenje o neoriginalnih delih? So slabši, enako dobri (boljši)??

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po jul 16, 2007 1:06 pm

Nekateri so slabši(npr. razni boschevi ponaredki), nekateri so isti (samo ime na škatli je drugo).Da bi bili pa boljši pa ne vem.Verjetno so tudi.Remus-ov izpušni sistem je verjetno boljši kot originalni :D

Luky

Napisal/-a Luky To jul 31, 2007 4:29 pm

ka ni brance uradni servis???

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jul 31, 2007 4:54 pm

Vuso je napisal/-a:Remus-ov izpušni sistem je verjetno boljši kot originalni :D

zakaj? ker ga moreš pol homologirat? al ker bol boli, pa si večji caR na vasi? :shock: 8)

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če avg 02, 2007 10:27 pm

Zato ja :roll:

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi Če avg 02, 2007 10:51 pm

kar se tiče neoriginalnih delov. js mam svoj shop pa hodijo avtohiše men nakupvat, kaj oni delajo pol z to robo si lahk kr mislite (vw servis v enem mescu 42 zobatih, pripadajoče število španarov pa rolc itd) nima smisla it na servis pol, če ti pa že tam vgradijo neoriginalne dele. seveda se bo vsul plaz kritik da to ne delajo! Verjetno na avtih izven garancije, ki jih zveste stranke vozijo tja servisirat in plačujejo verjetno (beri verjetno!!) kot original. drgač pa že vsak mulc ki dela na servisih zna zamenjat zobatega, je to problem? Saj so jim v veliko pomoč Autodata al pa podobni programi za *cajhne* (v prevodu: oznake položajev natezalca, odmične in injektorpumpe). po mnenju velike večine mehanikov je tabolš gates, čeprav ni v bistvu jermen kriv da preskoči zob in zabije ventile. krivi so španerji ker *pač tolk drago stanejo pa ga je itak brezveze menjat* al pa vodna črpalka. pač šponar malo zataji, pa preskoči jermen en zobek, pa pa dva pol pa kaaaaaaboooommmm. glede uporabe neoriginalnih delov : hja, če že servisi nategujejo stranke.....
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Pe avg 03, 2007 7:24 am

Kitzbrado je napisal/-a:Lahko kdo prosim pove svoje mnenje o neoriginalnih delih? So slabši, enako dobri (boljši)??

Povzeto po Auto Bildu (tam maš tudi članek) imaš tri tipe rezervnih delov:
1. originalni (najdražji)
2. neoriginalni, ki jih delajo podjetja, ki delajo originalne dele (Bosch, ATE, Lucas, Valeo,..) Ti imajo vse specifikacije originalnega, sam znaka, štampiljke npr. mercedesa, opla ne. (srednji cenovni razred, pameten nakup)
3. ponaredki, ki se delijo v dve skupini: a. kitajski ponaredki (najslabša kakovost),
b. ostali ponaredki (te pa itak poznaš in velja po nemško "Was in billig ist imer teuer" ali Kaj je poceni je zmeraj drago)

Tako, upam da sem razložil in ni nobenih dvoumnosti. Če pa sem kaj narobe zapisal pa me popravite.
Nikoli ni prepozno.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov