Nasveti in napotki ter povpraševanja...

BuzzFuzz
Nov uporabnik

renault clio 1

Napisal/-a BuzzFuzz So sep 01, 2007 10:58 am

na armaturni plošči nimam več lučk. vse je v temi. mogoče da je šla varovalka ali je kaj druga. kako in kje naj menjam varovalke... hvala za pomoč

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin So sep 01, 2007 11:20 am

če ti dela vse ostalo kilometri,temperatura,obratomer,benz je lahko kaj staknjeno ali pa so res žarnice pregorele , poglej vse varovalke ,če so vredu moraš sneti števec in zamenjat vse žarnice :idea:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus So sep 01, 2007 11:21 am

Čisto nobene lučke? Potem bo res najbrž varovalka. Ponavadi je "omarca" levo pri volanu; moraš odpret kaka vratca in jih vidiš. V navodilih od avta piše katera je za kaj, mogoče pa imaš celo nalepljeno legendo na notranji strani vratic.

BuzzFuzz
Nov uporabnik

Napisal/-a BuzzFuzz So sep 01, 2007 11:44 am

sem našel varovalke. vse so ok. tako da je šla žarnica. opozorilne lučke delajo, le celotna osvetlitev kazalcev hitrosti in za nastavitev ventilacije ne delata. bom pač pustil tako kot je. bom to enemu serviserju peljal. hvala vam

Uporabniški avatar
Marsovček
Novinec

Napisal/-a Marsovček Ne sep 02, 2007 4:49 pm

Če imaš malo servisne žilice in nekaj torx ključev, lahko to sam zamenjaš (tako težko pa tudi ni :) ). Povej, če se boš lotil, pa napišemo, kako ;) .

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Ne sep 02, 2007 5:16 pm

BuzzFuzz je napisal/-a:sem našel varovalke. vse so ok. tako da je šla žarnica. opozorilne lučke delajo, le celotna osvetlitev kazalcev hitrosti in za nastavitev ventilacije ne delata. bom pač pustil tako kot je. bom to enemu serviserju peljal. hvala vam

če si blizu mene doma ti lahko to jaz uredim :idea:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Ne sep 02, 2007 5:26 pm

Preveri slučajno, če imaš možnost nastavljanja jakosti osvetlitve armaturke in je ta potenciometer (po pomoti) nastavljen na minimum ali celo defekten.
Človek brez problema, to strašna je stvar!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov