Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
adamovc
Stalni uporabnik

menjava žarnic Golf IV

Napisal/-a adamovc Pe sep 07, 2007 5:57 pm

Pozdravljeni!

ker vem, da je na forumu kaj nekaj lastnikov štiric me zanima, ali ste sami menjali sprednje žarnice ali je to bolj prepustiti servisu oz. AMZS? Pregoreli pa sta mi obe sprednji žarnici za kratke luči.

Hvala

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe sep 07, 2007 6:02 pm

Desno boš lahko zamenjal,ker je dovolj prostora,na levi strani je pa akumulator malce v napoto... če se boš potrudil,ti bo uspelo,drugače pa bolje,če si član amzs-ja,da ti kar oni zamenjajo,saj pomoje da je celo brezplačno.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Pe sep 07, 2007 6:54 pm

jst sm ponavadi na servis pelou,pa se je pol un jebou 10minut.za tistih 400sit se men ni dalo.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
crocar
Nov uporabnik

Napisal/-a crocar So sep 08, 2007 3:26 pm

Zelo enostavno se da zamenjati žarnico sam z obeh strani no res tam kjer je akumulator mejčkn težje ampak tudi gre brez problema! Postopek maš da tisto železo, ki drži plastiko malo pomakneš v eno stran da vn pade ker ga plastika drži in plastiko dol daš počasi zamenjaš moraš vedt da so tiste žarnice k imajo dve žički zadi in ne tri to so H7 mislm nevem točno, ter po istem postopku nazaj! Zakaj bi moral dajat 5-10€ njimi ko lahko sam narediš samo pol moraš še nastavit svetlobo pomoje!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 14 gostov