Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Sr okt 17, 2007 9:57 pm

Ma kaj se kregate, povedal je predlog kako odpraviti napako. In bi zagotovo opočasnilo primankovanje olja. Vendar to pač v tem primeru definitivno ni prava rešitev... PIKA :)
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr okt 17, 2007 11:06 pm

V teoriji obstaja vedno trojček..... vzrok,napaka,posledica...

V tem primeru je vzrok slabe oz. izrabljene gumice, napaka je puščanje zav. tekočine in posledice so lahko pomankanje zavorne sile....

Vsako posebej se da odpravit.... odločit se pa morte kero.....ampak če odpraviš vzrok, napaka in posledica zgineta :) Če pa odpravljaš slednja dva pa se vedno vračaš na začetek....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Če okt 18, 2007 12:09 am

no no fantje, hold your horses please!

Se bom zapelju do mojega lokalnega mehanikarja, in upam, da bo ponudil kako cenejšo varianto popravilo (rabljen cilinder in use kar pač je potrebno, jst ne vem) in če bo ustrelu previsoko, avto verjetno prodam, drugače pač ga popravim, ker sama mašina je res tipi topi, sam ko bo use drugo začelo crkovat u kratkem....

hvala za predloge in možne rešitve, kako se bo pa popravlo, bo pa že mehanik najbolje vedu i hope :)

lp,
jure

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če okt 18, 2007 7:43 am

no kul.ko bos prpravlen.prodat me poklic.se zmenva vse.glede popravila.te neb smel pridt vec kot 80 maks100e odvisn kak cilinder bos dubu.
mas pm :D

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 Če okt 18, 2007 8:21 am

Čene pa na Viču (LJ) poleg špara je nek zavorni servis, kjer obnavljajo te zadeve...
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Če okt 18, 2007 2:10 pm

mi lahko ru7, bolj podrobno daš detajle o tem popravilu???

Maš izkušnje s tem? Kje, how much, koliko časa, dobro narejeno!?

aja pa še tole: če kdo ve za kakršnokoli razbito hondo civic, bi se priporočal za kontakt...preko pm magar...hvala

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če okt 18, 2007 9:37 pm

ru7 je napisal/-a:Čene pa na Viču (LJ) poleg špara je nek zavorni servis, kjer obnavljajo te zadeve...

Ta servis ni nč vredn na audiju sem še cel popoldan odpravljav problem ki bi ga mogli že oni odpravt.Pa ne ubogajo kr jim naročiš.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če okt 18, 2007 11:49 pm

Gorgh je napisal/-a:no no fantje, hold your horses please!

Se bom zapelju do mojega lokalnega mehanikarja, in upam, da bo ponudil kako cenejšo varianto popravilo (rabljen cilinder in use kar pač je potrebno, jst ne vem) in če bo ustrelu previsoko, avto verjetno prodam, drugače pač ga popravim, ker sama mašina je res tipi topi, sam ko bo use drugo začelo crkovat u kratkem....

hvala za predloge in možne rešitve, kako se bo pa popravlo, bo pa že mehanik najbolje vedu i hope :)

lp,
jure

lukno v podn nared pa cokle mej obute, can't beat that.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov