kljukec je napisal/-a:jst tankam na petrolu, imam siol in vse dela tip topspeedfreak je napisal/-a:Js NE tankam na petrolu razen če nimam izbire..imam pa zato SIOL8 neki mi more živce kravžljat
)
lp
lenivec je napisal/-a:lol te teme so prav zabavne. saj je povsod isto, noben ne tanka na petrolu, čeprav je vedno polno. noben nima siola, čeprav ma največ naročnikov ipd.
prav zanimivo da je znanih primerov okvare samo od tistega "gnilega" biodizla, zdaj pa je spet dolgo mir. res zanimivo če vam avti cukajo jočejo in stokajo že po prepeljanih parih metril z petrolovim "zvarkom"
CST™jerko je napisal/-a:mah dejte no pretiravat... Doma tankamo vse diesle ki jih mamo na petrolu. In imamo Hdi, Dci pa Dti, pa vsi normalno delajo... noben ne cuka...
Bi pa nekaj vprašal, a je možno da so na petrolu kaj menjali kvaliteto goriva, ker zadnje 3 tanke s kombijem naredim povprečno 100-120 km več kot prej?
lp jerko
zupi13 je napisal/-a:blazp je napisal/-a:jaz sem tankal zadnjič na petrolu in so mi crknli brisalci.
a dejte no
a zato men slab brišejo, ker se mimo Petrola vozim vsak dan?!???!?!
ja verjetno bo to to... samo čudn se mi zdi da je taka razlikalisko je napisal/-a:CST™jerko je napisal/-a:mah dejte no pretiravat... Doma tankamo vse diesle ki jih mamo na petrolu. In imamo Hdi, Dci pa Dti, pa vsi normalno delajo... noben ne cuka...
Bi pa nekaj vprašal, a je možno da so na petrolu kaj menjali kvaliteto goriva, ker zadnje 3 tanke s kombijem naredim povprečno 100-120 km več kot prej?
lp jerko
a niso zdej enkrat menjal z zimskim dizlom?
tomzzi je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:blazp je napisal/-a:jaz sem tankal zadnjič na petrolu in so mi crknli brisalci.
a dejte no
a zato men slab brišejo, ker se mimo Petrola vozim vsak dan?!???!?!
A veš, da na to sam nisem še nikoli pomislil. Namreč, da mi morda ravno zaradi tega brisalci včasih slabo brišejo, ker se vozim vsak dan mimo petrola.![]()
![]()
Malce pretiravate glede tega. Ne rečem, da ni vse res. So bencinske katerih se tudi sam izogibam, ker sem že dejansko opazil, da mi je po polno tankanem čez čas začel slabše delovat avto. Ko sem šel nazaj na preizkušeno "pumpo" in spet tankal polno so problemi čudežno izginili. Tako, da možno je da ima katera "pumpa" slabše gorivo oziroma v slabšem stanju rezervarje v katerih se verjetno nabira tudi voda. In zaradi tega tudi problemi. Ne moreš pa trditi na splošno, da ima Petrol zdaj vse zanič. Da je Petrol slab. Saj navsezadnje ima vsak dan prometa še in še. Pa ljudje še vedno množično hodijo na Petrol. Če bi bil vsepovsod tako slab bi ljudje malce manj hodili na Petrol se vam ne zdi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov