Napisal/-a sonček Sr sep 26, 2007 2:10 pm
Živjo
Jaz pa Lisko imava zmeraj ene probleme pri dizlcah on pri petki, ki jo je sicer končno obnovil jaz pa ravnokar kupljeni golf 2 D in problemi so že tu, pri starih avtih je tako, da zmaraj nekaj crkne, puše, ropota, če pa hočeš tip top avto se pa lahko, kar takoj zapufaš to vrh glave. Sej sem že imel enag rdečga in črnga ampak oba sta bla precej slaba,.....
sledeči problem je naslednji
V prostem teku mi nekaj ropota, ko stisnem sklopko zvok zgine, ko je avto mrzu se v prostem teku ni sliši, zvok je nekak takole tktktktktktkt samo, da je bolj tekoč. Po ugotovitvah naj bi bil potisni ležaj, ko sem avto kupoval tega zvoka ni blo.
In drugi problem je, da mi pri tesnilu glave pušča po rahlo neka tekočina po dveh toužnt km mi je tok stekl ven, da je po bloku na 20 cm dolgo mastno mal čudn ampak tako je vidt, kaj bo tesnilo šlo po gobe, vode mi drugače ne pije, mehurčkov tud ni v sistemu sem ravno zadnjič gledal, edin za olje pa še nisem čist prepričan notr ga je dost, drugač motor mrzu vžiga, topu po pol ure vžiga takoj, nikjer se ne kadi, če prtisnem na mestu gas do konca se bl mal pokadi ven iz avspuha, pleh ej vredu....
Upam, da mi bo kdo pomagal z nasveti, prejšnji avto pa sem prodal, ker ga je rja napadla ter notrajnost je bila dotrajna strošek naj bi bil za pragove 400€ tako, da sem se ga po hitrem postopku prodal.
Lahko tud na p.s., če en tukaj
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp