Imam R5 bencinar 1.1 motor. Kar na lepem je izgubil pospeške, poraba pa se je povečala s prejšnjih 7 na 10 litrov. Avto res ne gre nikamor. Da prileze do 100 traja celo večnost.
Pregeldal sem svečke, zračni filter še ni dolgo noter.
Predvidevam da se je nekaj zgodilo pri vbrizgu. Kaj lahko preverim oz nastavim?
toj še fergi vrjanta. Vzam vn frgazr, ga mal prepuci, sčist... lah bi se zgodil da frgazr zaliva. Odpi pa poročej
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system
Uff petke nemorš z njimi in brez njih tudi ne.Polegtega kar ti je napisal žiiga poglej še elektriko in to razdelilec vžiga lahko da ti je požrl ali same platine ali pa bakelitno nogico na katero pritiska odmikač v razdelilcu.Glede upilnjača pa spelji oljni oddušek ven pa bo tudi bolje za motor kot za uplinjač ki ti ga ne bo več pacalo.
lisko je napisal/-a:Točen tak problem se zgodi tudi, če crkne termostat (izkušnje), ker motor ne deluje več v svoji delovni temparaturi....gre manj in pije več.
Se strinjam ampak pravi tudi da slabše pospešuje to pa ne more biti zaradi termostata.Ker sem imel tak avto in sem se tudi nekaj časa vozil brez termostata predvidevam da ni to napaka.Dopuščam pa možnost da se motim.