Mad je napisal/-a:... Če obnoviš Bosch pumpo in injektorje in nastaviš vse prav in če je motor še dober... ti Golf 2 1.6D spije tam med 5 in 6.5 ... vsaj tako je meni - recimo od 850 - 1080 km/rezervar pa full tank drži 55 litrov ... če prideš do mene med tednom te odpeljem k nekomu, ki ti bo vse to popravil in nastavil 100% čeprav dejansko niti ni ne vem kakšna razlika proti sedanji... L.p. Mad
... če je poln parafina sigurno ... sploh pozimi - zna ti past na nulosonček je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Če obnoviš Bosch pumpo in injektorje in nastaviš vse prav in če je motor še dober... ti Golf 2 1.6D spije tam med 5 in 6.5 ... vsaj tako je meni - recimo od 850 - 1080 km/rezervar pa full tank drži 55 litrov ... če prideš do mene med tednom te odpeljem k nekomu, ki ti bo vse to popravil in nastavil 100% čeprav dejansko niti ni ne vem kakšna razlika proti sedanji... L.p. Mad
Kaj pa naftni filter vliva na porabo
Mad je napisal/-a:... če je poln parafina sigurno ... sploh pozimi - zna ti past na nulosonček je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Če obnoviš Bosch pumpo in injektorje in nastaviš vse prav in če je motor še dober... ti Golf 2 1.6D spije tam med 5 in 6.5 ... vsaj tako je meni - recimo od 850 - 1080 km/rezervar pa full tank drži 55 litrov ... če prideš do mene med tednom te odpeljem k nekomu, ki ti bo vse to popravil in nastavil 100% čeprav dejansko niti ni ne vem kakšna razlika proti sedanji... L.p. Mad
Kaj pa naftni filter vliva na porabo... vse vpliva na porabo - tudi filter zraka če je zapacan ...
berlonso je napisal/-a:moj frend je tudi meu golf2 1.6D in ga je kar preganjal. useeno mi ni jasno zakaj mu je piu samo 6l. to je velik plus tega golfa.če je pa vozu normalno pa 5.0-5.5. je biu pa lepo ohranjen in redno vzdrževan
pocesnkII je napisal/-a:moja enkica spije nekje 4,5 do 5 po avtocesti po stevcu 140km/H pa nekje 6 pa ima realnih 272k km edino kar me moti je majhen tank res prazen ma komaj 30l
p.s. mogoce kdo ve ali pase od dvojke golfa ki naj bi mel 55l
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov