Napisal/-a slavcdklavc So nov 17, 2007 1:01 pm
Jaz bi uporbil to temo, za sledeče vprašanje, ki se tudi tiče te teme. Imam 1996 r5 five, ta avto sem podedoval, stanje vozila je v p...
Največji problem je pa sledeč, avto je garažiran in vsakič ko ga vžgem doma vžge normalno, mogoče potrebuje malo daljše verglanje, toda vžge v prvo. Ko je zunaj vlažno pa se pojavi sledeč problem, avto mi pri vožnji začne pri dodajanju plina crkovat, sploh pri nizkih obratih, nato pa cukne in dela normalno. Toda to je samo opozorilo na pizdarije, ki šele prihajajo, ko avto ugasnem, grem mogoče na kavo, mogoče na predavanja, šiht, torej od 10min, do 4+ ur, pridem nazaj skušam vžgati avto, ta prebija ko nor, verglam (mam nov akumulator 45), motor trese malo poka, zaradi prebijanja elektrike, to se ponavlja in ponavlja. Če avto vžge, dela dobro, mogoče se pojavi spet problem z umiranjem in nato nenadnim delovanjem motorja kot je treba. WD40 reši problem za cirka 2,3 tedne. Zanima me kako najceneje rešim ta problem, in ali bo zadosti samo menjava razdelilne kape. Na vozilo se ne splača vlagati velikih denarcev, ker je šasija v p.. Že tako sem pa vanjo zmetal en kup denarja, samo da je za silo iz pravna.
Žre pa ko nora, 9l/100km , stem, da vozim varčno kolikor znam, ker bencin ne teče v potokih.
P.S. ma že avtomatski zaug. pa prtiskanje plina med verglanjem ne pomaga en k.. nič