Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a alesek86 Sr nov 21, 2007 6:05 pm

afric je napisal/-a:Glej ce te se zanima ti posiljam link za majhen DIY (naredi sam). Sam sem ga naredil in dejansko lovi precej precej vec.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2233573

LP

Glede na slike, ki sem jih pogledal za dodajanje antene sem opazil, da je iz tistega priključka potegnjen ven en kabel (antena)...Zdej me pa zanima, kam ta kabel pelje?

Lp
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
MortaL
Nov uporabnik

Napisal/-a MortaL Sr nov 21, 2007 7:36 pm

alesek86 je napisal/-a:
afric je napisal/-a:Glej ce te se zanima ti posiljam link za majhen DIY (naredi sam). Sam sem ga naredil in dejansko lovi precej precej vec.

LP

Glede na slike, ki sem jih pogledal za dodajanje antene sem opazil, da je iz tistega priključka potegnjen ven en kabel (antena)...Zdej me pa zanima, kam ta kabel pelje?

Lp

Vseeno kam, samo da je cimdaljsa in povrsinsko cimvec zasede (podobno kot smo vcasih lovili radijske in TV postaje z daljsimi zicami :? ).
Drugace pa sem sam zamenjal cipa v daljincih (poled daljinskega sem dobil 2 daljinca). Ko sem vstavljal not baterije sem mel daljinca obnjenega na glavo in avto je zacel piskat (pomotoma vklopil alarm). Avto je cca. 25m vstran, vmes pa še ena stena :lol: , tako da je verjetno na starem cipu kak mrzel lot. Ko bom mel kaj casa se bom malo posvetil zadevi.
Bolje vrabec v roki kot rak na grlu!

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Sr nov 21, 2007 7:55 pm

MortaL je napisal/-a:
alesek86 je napisal/-a:

LP

Lp

Vseeno kam, samo da je cimdaljsa in povrsinsko cimvec zasede (podobno kot smo vcasih lovili radijske in TV postaje z daljsimi zicami :? ).
Drugace pa sem sam zamenjal cipa v daljincih (poled daljinskega sem dobil 2 daljinca). Ko sem vstavljal not baterije sem mel daljinca obnjenega na glavo in avto je zacel piskat (pomotoma vklopil alarm). Avto je cca. 25m vstran, vmes pa še ena stena :lol: , tako da je verjetno na starem cipu kak mrzel lot. Ko bom mel kaj casa se bom malo posvetil zadevi.

to že, da je daljša. to vem. samo mene zanima, kje je ta kabel originalno?a je mogoče kje pri radiu?kr sem menjal radio, pa sm mislu, če sem kej premaknu kak kabel.

Lp
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr nov 21, 2007 8:11 pm

abbe je napisal/-a:pa zakva rabte da avto odkleneta na 30 metrou.a mate tok douge roke pa noge pa se lah koj not usedete?
ce mi lovi na 3 metre je super.nebom nikol avta po nesreci odklenil pa tut dz me nebo zmocu tok ful kot bi me cebi ga z kljucem odklenil.

x2 :tomidelej:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Napisal/-a alesek86 Pe nov 23, 2007 9:30 pm

a nihče ne ve, kje je skrita originalna antena za daljinsko zaklepanje?

Lp
Lep pozdrav,

Aleš
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov