No upam da vsi veste kaj je sistem fix&go.To je pac "moderen" sistem, ki z njim nadomestis rezervno kolo.Deluje pa tako da ko ti guma poci, nataknes ta kompresorcek na gumo, zraven pa imas nek vlozek, ki ti v notranjost pneumatike vbrizga neko snov (ki deluje kot lepilo, tampon, cep...pac zamasi luknjo oz spranjo, ki nastane) in poltem se gumo napumpa in do prvega vulkanizerja naj bi zdrzala.
No meni je guma pocla, sem ravnal po postpoku ki pise v navodilih, samo problem je bil, da je bla guma cisto na tleh, torej po moji logiki zrak vedno uide vn med feltno in gumo...torej bi jaz moral avto malo dvignit in sele pol nataknit ta fix&go na ventilcek......ja ne...simple....samo ce avto nima dvigala?....pa niti kljuca da bi nesu feltno zaflikat vulkanizerju.
No zanima me, ce je se kdo to sprobal in tisti ki imaste ta sistem v avtu me zanima ce imaste not dvigalo in kljuc za odsraufat feltno dol??
Jaz sem se odlocu da bom to sranje vrgu vn z avta in dal not rezervno gumo, kljuc ter dvigalo.....ker ta sistem fix&go gre....go go

LP