Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

daljinsko zaklepanje wv

Napisal/-a Gregec2 To dec 04, 2007 5:24 pm

lep pozdrav vsem skupaj. Na internetu (avtonetu) sem zasledil oglas v katerem prodajajo komplet daljinskega zaklepanja za vozila wv polo, golf3 ipd.
Zanima me sledece piše, da je ta zadeva "originalna" pomeni, da bi mogli konektorji v avtu in teh kablih sam pasat in ,da bi delalo. še to moj polo nima centralnega zaklepanja zato ne vem ali moj avto ima tak konektor ali ne? če je kdo že kaj razdiral pri polotu če mi lahko odgovori. al s emi splača kupit to s temi konektorji al kupim univerzalno zadevo pa motorčke in vse skup zvezem,
še link oglasa kjer je viden konektor
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1665961#

Gregec

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To dec 04, 2007 6:38 pm

vw drugace ;)

Uporabniški avatar
.:Tomaz:.
Novinec

Kraj: Slo

Napisal/-a .:Tomaz:. To dec 04, 2007 6:40 pm

Lej moj golf 3 tud ni mel centralnega in dalinskega zaklepanja. Ti pač kupi komplet z vsemi stvarmi in to lepo naontiraš not, mal bo zabavanja pa šrafanja druga ne še posebej če maš avto na 5 vrat tk k js. :lol:

LP!
Nice day!!!

Uporabniški avatar
MortaL
Nov uporabnik

Napisal/-a MortaL To dec 04, 2007 6:40 pm

Mislim, da je predpogoj daljinsko, ce mas centralno obstojeco
Bolje vrabec v roki kot rak na grlu!

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Napisal/-a Gregec2 To dec 04, 2007 6:48 pm

sej tukaj se mi gre samo zaradi konektorja ki ga verjetno nimam v avtu ker nimam centralnega prisparal bi čas pa zajebavanje s spajanjem. Nč potem najbol da kupim univerzalno pa 2x motorčka pa bo :) šrafanja mam pa dvovratnega :) bo na izi aja še neki k uzadi na prtljazna vrata lahko namontiram motorček pa da mi odpira še uzadi???? na prtljažna vrata še nisem montiral.. al rabim kak poseben mehanizem ključavnico od polota k ma centralno????

Uporabniški avatar
.:Tomaz:.
Novinec

Kraj: Slo

Napisal/-a .:Tomaz:. To dec 04, 2007 11:00 pm

Skor da bi nucu ja :-P Js za prtlažnik nimam na dalinca in je kr ok. Prevč odobja pa spet nesme bit :P
Nice day!!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov