najlepse hvala za pomoc...pa prosim ne mi rect da to dela en v lj, ki to je malo dalec, pa se une ki ima on so bakrene in se sploh ne zvijajo lepo...

LP
target_practice je napisal/-a:V Ljubljani imamo prit-a (dolgi most oz vic oz cesta dveh cesarjev).
napi je napisal/-a:Pa teh privatnikov je ja polno po celi sloveniji, ki tole delajo skupi na metre. na našem koncu ti tole zadevco naredi en stric v slovenski bistrici, drugače pa večje firme hasnaflex ,kladivar, hypos muta pa še kdo bi se verjetno našu v Sloveniji. Izdelujejo priključke na točno določeno dožino.
Nejko87 je napisal/-a:če boš kaj naročeval s te strani prej povej... js tud nucam par stvari...
drugače pa a ni jefra racing v domžalah? a kva je za en? on ti naredi...
eh, zapelješ se gor pa je... a je problem?
JustMuC je napisal/-a:Nejko87 je napisal/-a:če boš kaj naročeval s te strani prej povej... js tud nucam par stvari...
Ja, jaz sem dal jeffri nardit pa je blo zelo ugodno (in narejeno kot mora bit), tako da priporočam!
Če kdo rabi:
M.A.J. Klub & Jefra Racing, d.o.o.
Taborska 6
1230 Domžale
Tel: +386/1/724 80 63
Dariooo je napisal/-a:JustMuC je napisal/-a:Nejko87 je napisal/-a:če boš kaj naročeval s te strani prej povej... js tud nucam par stvari...
Ja, jaz sem dal jeffri nardit pa je blo zelo ugodno (in narejeno kot mora bit), tako da priporočam!
Če kdo rabi:
M.A.J. Klub & Jefra Racing, d.o.o.
Taborska 6
1230 Domžale
Tel: +386/1/724 80 63
a ima take inox cevi in vse te nastavke?? bom ju3 poklical...hvala....LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov