Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po dec 17, 2007 5:35 pm

HOLLAND je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:
HOLLAND je napisal/-a:Mogoče maš feltne zvite ali samo niso scentrirane! Če bi bil zglob bi pokalo ne pa treslo.

tud če bi ble felge bi vedno treslo ne :roll:

Ni rečeno lahko čutiš samo pri večjih hitrostih.

to ja normalno da u enem razponu npr 110-130km/h...sam to bi treslo VEDNO ko bi se pelu tolk
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Napisal/-a rogacp Po dec 17, 2007 5:54 pm

@Ivane: hehe, samo ne čez VW kvaliteto. Sigurno si že zamenou kdaj kšn fedr pa končnik pa pou mašine:)

gume so zimske lahko komot dva razreda nižje od predpisanega (za ta avto je v homologaciji vpisan razred H-210km/h in pa tudi obe dimenziji tako 195/65 R15 kot 205/55 R16)

sicer je pa letnik 1998 210000km pa mam občutek da bo še šlo. samo ene par malenkosti, sej pravm.

sicer sem bil pa danes pri mehaniku, in je reku da je nekej s podvozjem in bo pogledu tekom tedna (lahko so akse, nosilci motorja...)

a mi lahko samo en pove, kolk prbližno me po do ucuril..

HVALA!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po dec 17, 2007 6:01 pm

tega ti pa nben ne more povedat,dokler ne poves kaj je zanic.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND Po dec 17, 2007 6:08 pm

im nobody je napisal/-a:
HOLLAND je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:
HOLLAND je napisal/-a:Mogoče maš feltne zvite ali samo niso scentrirane! Če bi bil zglob bi pokalo ne pa treslo.

tud če bi ble felge bi vedno treslo ne :roll:

Ni rečeno lahko čutiš samo pri večjih hitrostih.

to ja normalno da u enem razponu npr 110-130km/h...sam to bi treslo VEDNO ko bi se pelu tolk

Ja to pa ja.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po dec 17, 2007 6:25 pm

B3NZ0 je napisal/-a:Jest mam pa sam eno vprašanje in sicer lih obratna kombinacija. Se pravi punca ima Polota 2004 letnik in nima dnevnih luči :? Kako pa to v tem primeru zrihtaš, a maš potem to rumeno žico prosto al kako pa jo potem samo v ta pin vtakneš, a bi moral še kaj prevezati?

LP

avtoelektričaru daš da ti nardi ko vtakneš kluč in obrneš že na kontakt se ti prižgejo luči. pa se ne rabiš vsakič ko prižgeš avto zajebavat pa prižigat. tak sem jaz nardil pa je stikalo vedno obrjeno kot da so luči vklopljene ampak dokler ni kontakta ne svetijo, ko pa avto vgasneš pa se tud luči vgasnejo same. če si kaj takega mislo. :P polo 2001 letnik

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Napisal/-a rogacp Sr dec 19, 2007 9:25 pm

evo. avto je zrihtan:) dol so vzel akse pa polosovine pa jih popucal pa na nov namazal, pa zamenal so notranja ležaja (levga z desnim in obratno) tko da sm še dokaj pocen pršu skoz.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov