Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Po dec 17, 2007 2:55 pm

Prvi lastnik sem ja, in avto ima termostat. Danes sem ga komaj na 80 stopinj spravil tko da sem ga vozil v visokih obratih, takoj ko sem začel voziti normalno je temperautra padla na 70. Tko da grem kupit kr nov termostat.

Jurchi sej sem vesel da imam ta economy mode. Če je akumulator preveč prazen izklopi vse da ga tudi z daljincem ne moreš odpret, ker zgleda tolk varčuje da še loh prižgeš avto.
Sam to mi gre na živce, zadnjič sem dve uri imel prižgano musko(tko do polovice naglas, pa ojačevalec), umes pa sem 3x prižgal avto da sem resetiral ta economy mode. Akumulator pa še zmeraj nisem spraznil, pa še ta je 45ah.

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Po dec 17, 2007 4:20 pm

target_practice je napisal/-a:off
Nobenega zaljenja ni bilo.

Ravno zaradi takšnih nadebudnih vsevedov in pacientov kot si ti sem nehal objavljat poste na tem forumu.....očitno sem imel kar prav :?

Očitno vsi v vaši familiji radi vozjo skrete....saj sam trdiš, da jih imate tri......sicer pa skret, ki si ga kupiš s prisluženim denarjem je zame še vedno malo več kot samo sekret.

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Po dec 17, 2007 6:21 pm

Jurchi je napisal/-a:
target_practice je napisal/-a:off
Nobenega zaljenja ni bilo.

Ravno zaradi takšnih nadebudnih vsevedov in pacientov kot si ti sem nehal objavljat poste na tem forumu.....očitno sem imel kar prav :?

Očitno vsi v vaši familiji radi vozjo skrete....saj sam trdiš, da jih imate tri......sicer pa skret, ki si ga kupiš s prisluženim denarjem je zame še vedno malo več kot samo sekret.

Jst sm pa nehu postat zarad foruma ker je biu v pizd, plus kretenizma ki vlada forumu. In ja vozimo sekrete, vedno je nekaj za popravit, pa si me vidl kj jamrat?!?!

[ReNe]
Nov uporabnik

Kraj: MAribor

Napisal/-a [ReNe] Po dec 17, 2007 9:03 pm

Termostat je ravno zato da drži motor stalno na isti temperaturi. Ko je motor možno ohladih ga bo držal na delovni temperaturi. Če pa je zrak prevroč oziroma premajhen pretok zraka preko hladilnika pa se bo avto s popolnoma delujočim termostatom začel pregrevat.

V tvojem primeru je termostat skoraj 100% zanič. Sem imel enak problem kak mesec nazaj, ki sem ga odpravil z menjavo termostata. Če boš sam menjaval termostat pazi da ga boš pravilno obrnil in pravilno prezračil sistem. Je pa to zelo mali strošek glede na to kolko koristi naredi motorju.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 So dec 22, 2007 2:24 pm

Evo zamenjal sem termostat, zdej se lepo avto hitr ogreje pa na non stop je na 90 stopinj ne glede na to kolk je mrzlo vzun :) Važn da mi znotraj zdej spet ful dobr greje :D

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 So dec 22, 2007 7:29 pm

No, evo, pa si rešil zadevo. A ni d best filing, se tko peleš, pa se ti kr mal fajn zdi,a ne.
Drgač pa peugeot men ne diši glih. Ne vem no, tak piškot se mi zdi. 306,406,806 sami problemi, pa resni problemi, voda zginja, tesnilo glave, sklopke pri 140.000 km, termostati, elektrika.

francnovak
Nov uporabnik

termostat

Napisal/-a francnovak So dec 22, 2007 11:40 pm

Nujno zamenjaj termostat in problem bo rešen! Lp *
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov