RedBull™ je napisal/-a:Aja,mehanika ki bi sveče zategoval na moment ključ se nisem videl.... saj občutiš,kdaj se podložka od sveče zategne oz. prime.
RedBull™ je napisal/-a:Sveč nimaš kaj pucat s drotpiršno,ampak jih samo menjaj,kot je predpisano za tvoj avto.
Aja,mehanika ki bi sveče zategoval na moment ključ se nisem videl.... saj občutiš,kdaj se podložka od sveče zategne oz. prime.
ManIAK je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:Sveč nimaš kaj pucat s drotpiršno,ampak jih samo menjaj,kot je predpisano za tvoj avto.
Aja,mehanika ki bi sveče zategoval na moment ključ se nisem videl.... saj občutiš,kdaj se podložka od sveče zategne oz. prime.
Svečke so ble menjane pred 10.000, zato jih nism namereval menjevat, ampak samo očistit mal, če bom že razdiral...
Že, že da čutiš, ampak jaz mam rad to narejeno po "reglcah" (pravilih), tak da me zanima kolko se zategnejo... Ziher obstaja neko previlo, do koliko kg se zategne...
p.s: sj mislim da RedBull dobro ve kaj je to moment ključ, vendar pravi da še ni videl mehanika, ki bi na njega zategoval....
ManIAK je napisal/-a:Ewo, 2 tuljave sm menjal. Mi je sosed posodu rabljene, tak da grem ju3 v nakup novih. Ugotovil sm, da so notri še vse originalne, zato bom zamenjal kr kompletno vse 4. Slaj ko prej bojo tud ostale 2 šle rakom žvižgat...![]()
Mam pa še eno vprašanje. Ker bom že vse razdiral, bom vrjetno, vn pobral svečke in jih mal popucal z drotpiršno, zato me zanima koliko kilogramov jih morm zategnat, ko jih bom pač dal nazaj not? Nebi rad neka pametoval, ker je tule ziher kak mehanik ko to točno ve. Moment ključ mam doma, tak da to nebo problemov, vi sam povejte kolko nstavit?
Lp
SAVINJCAN je napisal/-a:ahhhh, kaj boš to na moment zategoval![]()
![]()
Žiiga je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:ahhhh, kaj boš to na moment zategoval![]()
![]()
Ko boš kje naletel na že malo zje**** navoj sveče in ga boš s tem pobral... ti bo vse jasno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov