tuning_man je napisal/-a:O hvala, hvala še za slovensko različico. kolko sem pogledal ebay ima samo za motorje za avte skoraj nič. Še vedno sprašujem za odmično gred za seat ibiza 1.8 20 V cupra. Če mi jo kdo lahko poceni nabavi.
tuning_man je napisal/-a:Hvala da mi lahko nabaviš odmično gred. Daj mi povej koliko stane da se nebom nekaj zaletel, potem pa bi bila predraga. Pa veste jaz nimam izkušenj s tem jaz samo to rabim in sprasujem če kdo ve koliko stane in kje se jo da dobit. Koliko pa stanejo ventili, pa še glava če je mogoče dobila??? Hvala
alanq4 je napisal/-a:Normalno me to sploh ne moti, ampak a je težko napisat ODMIČNA GRED, ker marsikdo ne ve kaj sprašuješ plus tega smo na slovenskem forumu.
Drugače pa ebay ima mnogo izbire... http://www.ebay.de/
tuning_man je napisal/-a:Lepo je bilo napisano da rabim NOCKEN WELLO. Kdo ne ve kaj to pomeni je njegov problem ne moj. Drugo: npaisal sem da jo rabim za SEAT IBIZA 1.8 20 V CUPRA. Avto ima 156 PS. Nikjer ni pisalo da bi vgrajeval športne ali pa neke. Pisalo je samo NOCKENWELLO za cupro. Ja odmična gred je zlamana, je turiral na mestu in jo je razpizdilo. Pa nena mi nekaj filozofirat tu gori, če sem lepo napisal kaj hočem in za ceno??? Sem spraševal o kaki predelavi ali športnih ventilih?? NIsem.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov