Zdravo,
Najprej hvala za odgovore...
No po dnevu počitka je avto zjutraj "vžgal" no vendar sva z ženo na poskusni vožnji ugotoila nasledneje najprej se je avto obnašal tako kot, da ne more razviti polne moči....kot da ga nekaj zadržuje....po nekaj kilometrih sta merilnika vrtljajev in hitrosti padla za sekundo na nič in potem sta se dvignila nazaj na normalne vrednosti ter v tem trenutku je tudi uro resetiralo....no to se je ponavljalo nato vsakih pet kilometrov nato pa sva opazila da merilnik vrtljajev ne kaže pravilno z avtom sva se peljala 90 km/h v peti prestavi po zvoku motorja je bilo cca 2500 vrtljajev a kazalec na vrtljajih je kazal 3500 vrtljajev na prvem parkirišču sva se ustavila in sem ugasnil avto in ko je avto že bil ugasnjen je merilnik kazal še kar 1000 vrtljajev vendar je nato začel skokovito padati na nič kot bi ga treslo... ko sem ga zopet užgal je kazal normalno... do konca testne vožnje pa je nama še ene trikrat resetiralo vse (merilnika na nič in reset ure).
Če kdo ve kaj se dogaja naj mi svetuje kaj bi lahko bilo definitivno pa ga v četrtek zjutraj peljem na servis, samo kaj strah me je da bo računalnik zopet kazal da ni napake...
Če kdo ve kaj bi to lahko bilo bom za vsak nasvet zelo hvaležen.
LP
Toni
Kje so časi ko so mehaniki popravljali avte še po svojem občutku in ne samo z računalnikih