Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Golf IV - Ključavnica - mikro stikalo

Napisal/-a rogacp Sr jan 16, 2008 5:50 pm

Pozdravljeni!

Kot toliko Golfom IV je tudi meni odpovedalo mikrostikalo na ključavnici. Alarm ne ve, da so vrata odprta, zato se avto sam zaklene, če ne dam kontaka, luč v notranjosti se ne prižge, ko odprem vrata in podobni simptomi.

Sam sem snel tapeto in naletel na oviro. Pod tisto platično tapeto je še ena - kovinska, na njej pa je zvočnik in pa motor za el. stekla. Kako sedaj pridem do ključavnice? Za to tapeto je šipa, toliko sem jo lahko odmaknil, vendar kaj dosti se sploh noče premakniti.
Mi lahko kdo svetuje kako naj pridem do ključavnice?

Še ena stvar: Ko avto zaklenem na daljinca se ne prižgejo smerniki, niti se ne vklopi alarm (preverjeno). Le če avto "dvakrat" zaklenem se alarm vklopi in smerniki zasvetijo.
Pri prejšnjem Golfu je bilo ravno obratno: 1x alarm ON, 2x alarm OFF. Je to samo nastavitev računalnika? Trenutno mi sicer ustreza, ker mi ne zaklene avta nazaj, vendar ko porihtam ključavnice bi rad imel vsa smernike, da vidim, če sem zaklenil avto.

Hvala za odgovore! Vsaka pomoč je dobrodošla!

LP!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jan 16, 2008 6:04 pm

mel podoben problem, rešil sem ga pa z nakupom novega mikro stikala. cena z menjavo je bila nekje 20-25€ se ne spomnim

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 2bc8b6c46f

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Napisal/-a rogacp Sr jan 16, 2008 6:53 pm

najlepša hvala, zdaj bom pa upam-da zrihtal..
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov