Nasveti in napotki ter povpraševanja...

DamjanV
Nov uporabnik

Peugeot - problem

Napisal/-a DamjanV Pe jan 18, 2008 5:36 pm

Imam en problem s svojim 206 SW! Danes sem ga opral, in mi noče več vžgat! Začela mi je svetit lučka za akumulator in ročno zavoro! Ne dela tudi radio in displey! Je možno, da je prišla kam zraven voda? Kakšen predlog kako to rešiti bi bil dobrodošel!

Hvala že vnaprej!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Pe jan 18, 2008 5:41 pm

Mogoče ti je kje prišlo v stik in ti je izpraznilo baterijo. Preglej vse varovalke tud, pa izmeri napetost baterije, da boš videl, na čem si.
Če nimaš merilca napetosti (multimetra), si ga nabavi, je zelo poceni (jst sm ga nabavu u Conradu par let nazaj, cca jurja je bil takrat)

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Re: Peugeot - problem

Napisal/-a JEREMIJA79 Pe jan 18, 2008 10:10 pm

DamjanV je napisal/-a:Imam en problem s svojim 206 SW! Danes sem ga opral, in mi noče več vžgat! Začela mi je svetit lučka za akumulator in ročno zavoro! Ne dela tudi radio in displey! Je možno, da je prišla kam zraven voda? Kakšen predlog kako to rešiti bi bil dobrodošel!

Hvala že vnaprej!

A si motor tudi pral ? :idea:

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Pe jan 18, 2008 10:13 pm

DamjanV je napisal/-a:Imam en problem s svojim 206 SW! Danes sem ga opral, in mi noče več vžgat! Začela mi je svetit lučka za akumulator in ročno zavoro! Ne dela tudi radio in displey! Je možno, da je prišla kam zraven voda? Kakšen predlog kako to rešiti bi bil dobrodošel!

Hvala že vnaprej!

Prvo probaj avto na kable zalaufat. Če zalaufa maš hin akumulator, če pa ne, je pa kratek stik nekje. Pr men je bil akumulator hin, ampak sm opazu tko, da sm mel mal light show-a v avtu.

DamjanV
Nov uporabnik

Napisal/-a DamjanV So jan 19, 2008 10:31 am

JEREMIJA79 je napisal/-a:

Hvala že vnaprej!

A si motor tudi pral ? :idea:

Ne!

DamjanV
Nov uporabnik

Napisal/-a DamjanV So jan 19, 2008 10:31 am

Walker_P je napisal/-a:

Hvala že vnaprej!

Prvo probaj avto na kable zalaufat. Če zalaufa maš hin akumulator, če pa ne, je pa kratek stik nekje. Pr men je bil akumulator hin, ampak sm opazu tko, da sm mel mal light show-a v avtu.

Sem vzel prej akumulator dol, se polni, bomo videli potem! :D

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody So jan 19, 2008 11:42 am

a ti ga vsaj "obrača" ko ga vžigaš?če je akumulator hin ne da nič od sebe
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

DamjanV
Nov uporabnik

Napisal/-a DamjanV So jan 19, 2008 2:47 pm

Verjetno se je zaradi poslušanja radia izpraznil akumulator do konca, ponavadi se je ugasnil in na displayu se je pojavil napis "eco mode"! Tokrat pa ne! Akumulator se je napolnil, izginil je light show na armaturki, in vžiga normalno! Bo pa treba verjetno v kratkem nabaviti novi akumulator!

Hvala vsem!

Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov