Nasveti in napotki ter povpraševanja...

eliz
Nov uporabnik

PEUGEOT 306 Mehanska okvara???

Napisal/-a eliz Po jan 21, 2008 4:41 pm

Živjo, kupil nedolgo peugeot 306 l.99, avto ima prevoženih 83000km in je redno servisiran. Edini problem je da mi avto ko se vozim spušča moteč zvok(kot brnenje), kot npr da bi imel luknjo na izpuhu. Šel sem že na 3 servise, eden od teh je bil pooblaščeni za peugeot in mi je rekel da je potrebno preveč dela, razdrt celo mašino,itd. ok grem do drugega servisa ki pravi da tester ne pokaže ničesar in da ima to večina pežojev napako, nek luft med ležaji v mašini in pravi da ni to nič narobe, samo furaj dokler ne posveti kaka lučka, mislm si wtf je narobe z vsemi al se jim res neda ubadat s tem,ok nato grem še do pooblaščenega serviserja za VW ki se odpelje z mano en krog in mi pošteno pove da je nekaj ziher narobe in naj avto prodam ali dam na pooblaščen servis, ker oni niso dovolj usposobljeni. Zanima me vaše mnenje kaj bi to lahko bilo oz. kam na kateri servis mi priporočate glede nato da sem iz dolenjskega konca :?: :cry:

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Po jan 21, 2008 5:52 pm

Ce neslisimo nevemo.Lahko so drocniki, lahko kaj drugega.
Kar se pa motornih lezajev tice, je pa tako da se jih da zamenjat ce se hoce strosek cca do 400€ Odvisno je pa zdaj koliko so zjebani in koliko so zjebali ojnico ipd.

eliz
Nov uporabnik

Napisal/-a eliz Po jan 21, 2008 7:24 pm

Sm ve se pa itak ne, dokler se ne pogleda oz razstavi mašino ali se motim???
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov