Nasveti in napotki ter povpraševanja...

grega80
Nov uporabnik

Napisal/-a grega80 Po jan 28, 2008 11:22 am

mosfet je napisal/-a:No kakorkoli...zadeva se v realnosti vidi boljše kot pa na sliki. Kar se tiče vandalizma pa se nebi niti spuščal v te debate...

pol pa če si tko pametn kot se delaš.
zakaj pa nisi opazil tega ko si kupu avto?
ma dj no a ga ud nsi niti opral ne nič.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po jan 28, 2008 11:32 am

@grega80 a lahko malo bolj razumljivo pišeš prosim. Pa ni se ti treba tako razburjati, ker kregati na internetu je tako kot...naprej pa vemo kako gre tista slikca ;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
povh
Novinec

Kraj: med ovinki

Napisal/-a povh Po jan 28, 2008 12:06 pm

Oče je pred dvemi leti kupil novo octavio, pa smo po parih mesecih opazil, da je spodaj tist profil, k je za dvigalko vdrt oz. malo zvit. Očitno je pri transportu nekdo nekje zapel. Šele na prvem servisu (Pan-Jan) je povedal serviserju pa so zrihtal zastonj, brez problema, čeprav je imel avto že 15.000km.

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Po jan 28, 2008 12:35 pm

paskvale
je napisal, zafrustrirani, saj se samo voziš. Ni poanta v tem, če človek nekaj plača, potem hoče imeti avto ali karkoli drugega brezhibno, avto je poškodovan. če ga sam poravsaš, si jezen, ne pa da dobiš defektno robo. Vstrajaj in jih daj jebat, če bo treba.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po jan 28, 2008 12:39 pm

je razlika med enim profilom pod avtom in nečem na sredi haube

od nakupa dalje očitno nisi opral svojega avta, če ne bi sigurno opazil - sam si reku, da se dobro vidi (bolje kot na sliki)

jst vem, da sem kupljen avto najprej opral, da sem videl pri čem sem (rabljen avto)

kot drugo pa si omenil, da so bli na servisu tolk prijazni, da so ti ponudil brezplačno popravilo
ti bi avto posliku in ga dal popravit - bodoči kupec bi tako vidu kakšna poškodba je bila pred popravilom

zdej krivit servis oz prodajalca za neko napako, ki je na haubi in jo takoj opaziš, napako pa uveljavljaš šele po tolikem času je malo neumno
podpis
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov