Mene zanima kolk mora prijet ročna , imel sem tehnični pregled pa zadnja desna guma ni prijela dosti zamenjal sem pakne zdej pa nevem če bo šlo čez tehničnga .
milanphilips je napisal/-a:Mene zanima kolk mora prijet ročna , imel sem tehnični pregled pa zadnja desna guma ni prijela dosti zamenjal sem pakne zdej pa nevem če bo šlo čez tehničnga .
Ponavadi iscejo najvecjo zavorno moc okoli 5tega, 6stega zobca na rocni. Zdj pa steli, in glej da bojo enakomerne. Obvezno preglej, po koncanem stelaju, da kako kolo neblokira.
gre se za daewoo matica . Ko sem pakne zamenjou pa zdej bl prime desno zadnje kolo ma dost mam za dons šraufanja in šmera jutr grem na teh. pol bom pa vidu , če pa spet padm bom pa tolk naštelou da se bo iskril. usem hvala za komentarje če pa kšn še kaj bl ve pa mi naj napiše kašn dober predlog! LP
No zdej sem pršou iz teh. pa je isto sam kontra pa prau da naj mau bremzam z ročno . To sem tut naredu pa je blo mau bol pol se me je pa mau usmilu no tolk da sem opravil teh. jutr bom pa še mau štelou sam u tem je fora to štelanje tx usem LP.