Sem namrec v veliki dilemi, zato sem prisel za nasvete SPET povprasat vas. Namrec pred tocno 15 dnevi sem imel majckeno prometno nesreco, katera se je kasneje izkazala za dokaj "resno". Nekemu gospodu iz LJ sem se namrec zaletel v rit, ker pa seveda brez skode negre se je zgodilo naslednje:

Da se na hitro opisem skodo:
Skrivljena havba(potrebna nova), skrivljena vezna stena(ze imam doma novo), pocena maska, zdrobljena desna luc, na obedveh luceh polomljeni nosilci(ze v iskanju Angel Eyes modela

Sedaj sem pred dilemo kje dobit nov pokrov motorja oz. havbo. Nekaj sem sicer ze spraseval okoli za rabljene havbe vendar jo je izredno tezko dobiti(l. 97), spraseval sem tudi po kopijah originala in pa po novih, vendar so cene take da se mi je samo pobliskalo pred ocmi

Ker je pokrov motorja za moj letnik 2x drazji od pokrovov za starejse letnike sem razmisljal da bi nabavil npr. pokrov za letnik 95 in ga predelal, ker sta razlicne oblike. Da kar takoj povem, ze prej sem nameraval narediti na havbi in pa maski clean look in pa bad look, samo sedaj mi je pac nesreca malo prekrizala nacrte. V mislih sem imel da bi nabavil havbo za letnik 95 kjer ze ni vec znaka v havbi, potem pa bi te linije okoli luci na havbi pac popravil da bi lepo zgledalo in da bi obenem naredil bad look, samo me sedaj zanima kako je z skladnostjo teh dveh havb, bi se to izslo. Da bi namrec dal havbo od starejsega modela na novejsi model in jo predelal.
Upam da nisem prevec zakompliciral zadeve