Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Pokrov motorja od drugega letnika in badlook pri Peugeot 306

Napisal/-a svizc Če jan 17, 2008 12:41 pm

Pozdravljeni!

Sem namrec v veliki dilemi, zato sem prisel za nasvete SPET povprasat vas. Namrec pred tocno 15 dnevi sem imel majckeno prometno nesreco, katera se je kasneje izkazala za dokaj "resno". Nekemu gospodu iz LJ sem se namrec zaletel v rit, ker pa seveda brez skode negre se je zgodilo naslednje:

Slika

Slika

Da se na hitro opisem skodo:
Skrivljena havba(potrebna nova), skrivljena vezna stena(ze imam doma novo), pocena maska, zdrobljena desna luc, na obedveh luceh polomljeni nosilci(ze v iskanju Angel Eyes modela 8) ), unicen ventilator na kilerju, pocen nosilec odbijaca iz notranje strani.

Sedaj sem pred dilemo kje dobit nov pokrov motorja oz. havbo. Nekaj sem sicer ze spraseval okoli za rabljene havbe vendar jo je izredno tezko dobiti(l. 97), spraseval sem tudi po kopijah originala in pa po novih, vendar so cene take da se mi je samo pobliskalo pred ocmi :cry: .

Ker je pokrov motorja za moj letnik 2x drazji od pokrovov za starejse letnike sem razmisljal da bi nabavil npr. pokrov za letnik 95 in ga predelal, ker sta razlicne oblike. Da kar takoj povem, ze prej sem nameraval narediti na havbi in pa maski clean look in pa bad look, samo sedaj mi je pac nesreca malo prekrizala nacrte. V mislih sem imel da bi nabavil havbo za letnik 95 kjer ze ni vec znaka v havbi, potem pa bi te linije okoli luci na havbi pac popravil da bi lepo zgledalo in da bi obenem naredil bad look, samo me sedaj zanima kako je z skladnostjo teh dveh havb, bi se to izslo. Da bi namrec dal havbo od starejsega modela na novejsi model in jo predelal.

Upam da nisem prevec zakompliciral zadeve

;)

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Če jan 17, 2008 1:08 pm

Ce je mozno da gre druga havba gor, potem bi samo popravu te linije na havbi katere sm oznacu, tako da bi blo pac taki liniji se naprej ce bi blo le mogoce...
Priponke
Untitled-1.jpg
Untitled-2.jpg

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Pe jan 18, 2008 9:49 pm

a nima bel pugi mal bolj izrazitega roba - tam k se hauba usmeri proti tlom (krivina nad masko) ? mogoče je kriva barva za to da se tako opazi.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Pe jan 18, 2008 10:21 pm

Za vsak primer uprašam. A trgovino motomat si poklical?

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc So jan 19, 2008 12:11 am

Štrubelj je napisal/-a:a nima bel pugi mal bolj izrazitega roba - tam k se hauba usmeri proti tlom (krivina nad masko) ? mogoče je kriva barva za to da se tako opazi.

Ne res je, prav imas. Jaz bi v vsakem primeru naredil bad look na havbi, tako da bi bila oblika tistega izreza ubistvu drugacna... Gre se mi samo za to ce sama havbo sede na ta avto (dolzina, sirina, tesnila, itd.). Ce ve kdo slucajno...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc So jan 19, 2008 12:15 am

Scorp84 je napisal/-a:Za vsak primer uprašam. A trgovino motomat si poklical?

Ravnokar poslal mail, pa da vidimo njihov odgovor. Drugace pa hvala za info... :o

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Po jan 28, 2008 10:53 pm

400eur hauba, nova seveda, in seveda najdrazji ponudnik novih havb dosedaj...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po jan 28, 2008 10:57 pm

italija?
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 So feb 02, 2008 12:07 am

Zanimivo, men so za golf 4 ponujali 120 evrov, pa še ta nova. Sicer italijanske izdelave.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov