Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

čuden problem

Napisal/-a im nobody So feb 02, 2008 11:43 am

ep pozdrav...pišem zarad problema ki se mi je zgodil pol ure nazaj...no mi poči na cesti zadnja leva guma...oziroma je kar spustila.vredu zamenjam dam rezervo gor..uno ko je do 80 na uro.se mal pelem da vidm če je vse ql in mi ropota tak kokr da bi bli predolgi šraufi...no uglavnem to še spregledam ne pa to da nism mel več bremz...in sicer pedalo je blo čist mehko da si ga mogu do konca porint da si sploh kej začutu da bremza.probam ročno mi kr preskoči oziroma gre gor pa dol čisto na lahko in nič ne prime...se prpelem približno 100 m od hiše neki poči probam bremze in normalno delujejo tak kokr morajo...edin ročna ni tak kokr bi mogla bit...ka bi to lahko bilo
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice So feb 02, 2008 11:49 am

Kako naj mi vemo kaj tebi poka. Lahko so se ti pakne snele, lahko je cilinder kaj zastekal lahko je marsikaj, in dokler se zadeva neodpre se nevidi.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So feb 02, 2008 11:59 am

Lahko, da so ti predolgi šraufi kej zjebal :roll:

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice So feb 02, 2008 12:18 pm

Ce so bile prej litke in je dal zelezko gor so vsekakor bili predolgi sraufi in vrjetno so premaknili pakne tako da se je cilinder prevec raztegnil in vso olje pobral, kar je sicer malo vrjetno, ker ponavadi direktno ven padejo in popolnoma zgubis brezme, z malo srece ti ostane rocna. Vsekakor predlagam da se zadeva razdre in pogleda kaj vse je utrpelo skodo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov