pepe je napisal/-a:No, meni je bilo povedano, da motor moraš očistit umazanije, da se lahko tesnila lepo prilegajo.
Drugače pa je to lepa šola, ni kaj. Samo vseeno bi se rad prepričal, ali me je res nasral ali ne. Ker če me je, ga bom prijavil zaradi goljufije.
Kaj pa recimo številke motorja? Avto je po vsej verjetnosti bil sestavljen na Revozu v NM. Oni bi po mojem morali imeti kake številke šasije in številko motorja. Če se ti še vedno ujemata, sem ga dobil "korpus delikti".
pepe je napisal/-a:Ahja, nekako sem pozabil napisat. Avto je zdaj pri njemu doma in se z njim vozi.
Ali ni dejansko tako, da če menjaš motor, ga ponavadi pred vgradnjo celega očistijo. Meni je on rekel, da je naročil motor iz Italije za 250 EUR, vzel dele s starega motorja in namontiral na "novega". Očistit bi pa ga bilo potrebno, zaradi tesnil ipd... Mam prav?
pepe je napisal/-a:Zdravo!
Ko sva pač prišla do zaključka, da je okvara resnejša, sem ga vprašal, kaj naj naredim. On mi je rekel, da je popravilo/zamenjava glave motorja minimalno 500 EUR in da je popravilo za bat še bistveno več. Ker avto rabim vsak dan, sva na koncu prišla do tega, da mi ga on proda takega kot je, za seveda toliko manjši denar.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov