Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
robertus
Nov uporabnik

Sončna streha spušča

Napisal/-a robertus Sr feb 06, 2008 11:05 am

Na pasattu imam webasto top slider 2 sončno streho (šiberdah) in mi je pričela puščati, tako da mi zamaka. ALi kdo ve, kdo popravlja oziroma zatesnuje na novo sončno streho?

Hja, dvakrat sem že imel šiberdah dol, ga zatesnil in nič bolje. Po vsej verjetnosti (99%) spušta tesnilo, na katerega steklo pritisne dol, go ga zapreš.
Cevk pa moj nima, ker izgleda, da ni bil original gor dan. Tudi na sami konstrukciji ni predvidenih "odtokov".

Uporabniški avatar
Dol3nC
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a Dol3nC Sr feb 06, 2008 11:11 am

Ja zdej če maš original Webasto streho bi jaz najprej poklical kar njih: http://www.webasto.si/podjetje/kjesmo.htm

Uporabniški avatar
robertus
Nov uporabnik

Napisal/-a robertus Sr feb 06, 2008 12:42 pm

Dol3nC je napisal/-a:Ja zdej če maš original Webasto streho bi jaz najprej poklical kar njih: http://www.webasto.si/podjetje/kjesmo.htm

Hvala za namig. Sem poklical, pa imam žal prestar model in zanj ni več!? rezervnih delov.

Svetovali so mi, naj se raje oglasim pri njih marca, ker bodo dobili nove modele sončne strehe, ki ustrezajo luknji v strehi, ki je narejena sedaj. Sam cena bo okoli 300,00 € + montaža.

Torej bi raje videl, če ima kdo kakšno boljšo oz. "cenejšo" rešitev.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Sr feb 06, 2008 2:43 pm

robertus je napisal/-a:
Dol3nC je napisal/-a:Ja zdej če maš original Webasto streho bi jaz najprej poklical kar njih: http://www.webasto.si/podjetje/kjesmo.htm

Hvala za namig. Sem poklical, pa imam žal prestar model in zanj ni več!? rezervnih delov.

Svetovali so mi, naj se raje oglasim pri njih marca, ker bodo dobili nove modele sončne strehe, ki ustrezajo luknji v strehi, ki je narejena sedaj. Sam cena bo okoli 300,00 € + montaža.

Torej bi raje videl, če ima kdo kakšno boljšo oz. "cenejšo" rešitev.

Poskusi dobiti drugo streho od avtomobila brez sončne strehe. To je edina rešitev. Če rezervnih delovn ni več, pomeni da je sončna streha že vsaj 7 let iz prodaje (za tehnične izdelke mora proizvajalec zagotavljati rezervne dele še 7 let po prenehanju prodaje tega izdelka). Rabljena streha ne bo koristila, saj je vprašanje če ne bo imela istih težav. Torej vzemi drugo sončno streho, ki paše v avto, drugič pa pomisli ko kupuješ avtomobil. Neoriginalna vgradnja sončnih streh je precej riskanten posel in z leti se zelo rado pojavi zamakanje.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov