Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
zore
Novinec

Kraj: hrastnik

Napisal/-a zore So feb 16, 2008 6:16 pm

Ja kok se men zdi te tud uni vidijo v računalniku da že maš nekje odprto za tehnični.

twingo_rs
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo_rs So feb 16, 2008 6:35 pm

kot prvo, da mas 3 dni casa c tehnicnega ne nardis se je povecalo na 7 delovnih dni...ker sem biu js en mesec nazaj na AMZS Otočec pa sm meu 7 dni casa za poravilo...

kot drugo, je pa ze več kt eno leto d ti nemores jit drugam na tehnični pregled ker ko gres prvič na pregled te dajo v racunalnik in je nemogoce drugje delat tehničnega kt pa sm tam kjer si ga delal prvic, edin c poznas koga k bi tu zbrisal iz racunalnika......seveda pol drugo leto gres lhk pa drugam...tk sm ga js zrihtu, k so me nekj plini jebal pa niso nikjer znal ugotovit ka je narobe.. :D

tku d c gdu rabi,naj mi javi...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So feb 16, 2008 6:51 pm

Mal si bom sposodil temo.

Zakaj za boga merjo pline pri dvojki dizlu. Enkrat sem ga vprašal, kaj pa če ma preveč plinov pa je reku bo treba pa generalno delat :x . Jerbe*u ma*er pri takih avtih se dela drgač k si mislijo. K maš tehnični zapreš na boš pumpi k pa narediš pa odpreš, da kadi ko lokomotiva. Pa še fajn diši.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody So feb 16, 2008 6:58 pm

ker za vse velja isto....10 golf 2 dizl je isto kokr ena fabrika brez filtrov :lol:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So feb 16, 2008 7:10 pm

im nobody je napisal/-a:ker za vse velja isto....10 golf 2 dizl je isto kokr ena fabrika brez filtrov :lol:

OFFTOPIC:
še ena primitivna izjava...recmo boš šel z avtom ki je vredn cca 500€ delat generalko, ki bo prišla več kot sam avto?pa ne mi zdaj nabijat "kup si nov avto", ker nažalost si ga vsi ne mormo privoščit...

ONTOPIC:sm meu januarja enak problem(namreč ni nbenga lonca več na avtu pa tut katalizatorja ne) ampak me je na srečo spusto(pač prazniki pa to, boteljka pa to :D )

lp, slatncan

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec So feb 16, 2008 9:40 pm

twingo_rs
to ni res, kjer koli v Slo. lahko delaš teh. pregled. Sem iz Celja, pa sem ga pred kratkim delal v MB, kolega pa v KP. Ko pa sem hotel probe tablico, mi je rekla 40 eur. do Celja, pa sem dejal, kar MB in tako imam sedaj MB reg. tablice. Tako, da lahko narediš kjerkoli, tudi pri privat firmi.

twingo_rs
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo_rs So feb 16, 2008 9:58 pm

samo mesarec nimas prou...

js sm mu decembra tehnični pa sm su na AMZS pa ga nism naredu zarad izpusnih plinu pa sm reku ok pa sm su pol na AvtoKrka pa je una za salterjem nekj po racunalniku gledala pa je rekla d nemorm pr njih delat teh. pregleda ker sm ga ze začeu na AMZS...rekla je d je nek nou zakon, pa d je ze enu letu...

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne feb 17, 2008 9:14 am

samo mesarec je napisal/-a:twingo_rs
to ni res, kjer koli v Slo. lahko delaš teh. pregled. Sem iz Celja, pa sem ga pred kratkim delal v MB, kolega pa v KP. Ko pa sem hotel probe tablico, mi je rekla 40 eur. do Celja, pa sem dejal, kar MB in tako imam sedaj MB reg. tablice. Tako, da lahko narediš kjerkoli, tudi pri privat firmi.

Ja tehničnega lahko delaš povsod...Če maš pa ti neizpraven avto v MB ga tudi v KP ne boš naredil,ker si v postopku.

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Ne feb 17, 2008 11:57 am

Gorch
to je res, jaz ga namreč nisem delal v MB, ker bi bil avto neispraven, temveč, ker sem ga kupil tam, zato sem ga neredil v MB, to pa zato, ker so hoteli za probe tablico 40 eur in to je bil razlog, da sem ga reg. tudi tam. Da se vrnem. Če po treh dneh 4, 5,...ni važno, po poteku teh dni nisi uredil teh. pregleda, ga moraš ponovno plačati in še enkrat narediti komplet in te zabriše zudi kjerkoli drugje, dokler pa imaš še veljavni datum pri enem, pa res ne moreš delati drugje.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov