nebivedu je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:Sej stari terenci niso bolj varni, kot navaded stednji razred vozil.
Niso najbolj varni, ampak tok slabi pa spet niso, kot jih hočejo prikazat na raznih testih.
Recimo delali so test med espaceom in discoveryjem. Ampak razlika je bila že v letih, discovery je bil 1994 letnik, espace pa 2003, to pomeni, da je disco dal že 9 let skozi in se to pozna tudi na materialih. Sicer pa vsaka nesreča je drugačna. Sam vem, da če se čelno nekam zaletim, da bom naredil ogromno škode, ker je na avtu vitel in ojačitve, ki ga držijo na avtu.
Poglejte si tole http://www.youtube.com/watch?v=m_86RuYXoJA
Kaj naredi en terenec osebnem avtu.
Pavel_P je napisal/-a:Mišljeni so otroci, ki teh sedežev ne potrebujejo več.
lisko je napisal/-a:Čeprav žalostno....ampak sem se vseen nasmejal ko sem tole videl....drgač pa zanima me kak spisek bi tle nardil cenilec če je že pr men mel pol A4 lista?:P
![]()
![]()
nebivedu je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Mišljeni so otroci, ki teh sedežev ne potrebujejo več.
Otroci, ki otroških sedežev ne potrebujejo več, lahko sedijo normalno v sedežu in jih tudi pas zadrži, kolikor jih pač zadrži. Sej enega 70kg osebka z 160cm tudi ne zadrži, pa vseeno noben ne pametuje. Ampak to velja za vsak avto, ne samo za terence, a nej zdej ljudje nehajo otroke vozit naokoli al kaj? Iščeš dlako v jajcu in brezveze.
Koliko terencev pa se prevrne v nesrečah? Sam sem videl kar nekaj nesreč, pa nikoli prevrnjenega terenca (res pa da so bile majhne hitrosti za udeležene v tistih nesrečah), sem pa največkrat videl, da je kdo zadaj v terenca priletel in se zaril pod kolesa. Do sedaj sem videl samo 2 nesreči, ko je kdo spredaj direktno nabasal v terenca. In obakrat tistim v terencih ni bilo nič, razen modric, nasprotno pa tistim v avtu, kjer so dobili kr hude poškodbe.
Prednost terenca je visok strop in ne treščiš z glavo v streho ob takem trku.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov