Nasveti in napotki ter povpraševanja...

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr feb 27, 2008 9:57 am

Mogoče pa ti teče pri vratih not. Pod tapeto je ponavadi nekakšno tesnilo, ki to preprečuje...
Slika

grega80
Nov uporabnik

Napisal/-a grega80 Sr feb 27, 2008 1:08 pm

vetrobransko steklo pušča!!!!!!!

Sparko
Nov uporabnik

Napisal/-a Sparko Sr feb 27, 2008 9:52 pm

Znan problem pri GOLF 4 se pod nosilcem filtra kabine zaradi listja ali stare gume pod nosilcem zacne udirati voda v kabino rešitev je preprosta pvc oblogo pod steklom odstraniš stakneš filter odviješ dve pvc matici nosilca filtra očistiš preparelo gumo okoli nosilca ter ponovno zakitaš
LP Sparko

Moti
Nov uporabnik

Zamašeni odtoki

Napisal/-a Moti Če mar 13, 2008 8:22 pm

PeMa je napisal/-a:"Mam VW golf IV 1.9 tdi. Ob vsakem večjem nalivu mi vdre voda v avto.Voda se nabere samo na levi strani(spredaj in zadaj).Ker Je vse okoli suho samo tepihi so v vodi mi ni jasno od kje voda pride(mogoče ventilacija??). Ko se med nalivom vozim vode ne opazim, ko pa je avto parkiran je naslednje jutro ali prej voda spet v avtu.
Prosim za pomoč"

Pred tremi mesci sem kupil enak avtomobil in imam popolnoma enak problem s puščanjem vode. Ali ste mogoče našli rešitev.
Lepo prosim za odgovor

Jaz mam ta problem na Passatu 2001. Sem spucal in pobra venl gumice iz odtokov pod akumulatorjem in pod servo zavornim bobnom. Posledica je voda v zavornem bobnu (300€), osušit sem moral tudi alarm. Voda steče v avto skozi luknje za kable in zračnike. Ko sem kupil drugi servo boben je bil tudi poln vode. Očitno je to pogosta napaka na VW, oni pa nič. Meni pri temperaturah pod ničlo servo ni delal. Hudo nevarno.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov