@phoebus: mislm da v cenovnem razredu do vel satisa tega nima noben avto ... Dejansko tud za novo laguno ne vem več, če to ma - mi mamo laguno l.96 s tem sistemom in te čist razumem - ko se ga enkat navadš, se ti zdi bistveno bolj varno z njim

. Mislm da se te stvari najdejo v večjih mercah s sistemom Command (popravte me, če se motm) ala E in S klasa, pa verjetno znajo met kaki Lexusi to. Drgje pa tud jst nism tega zasledil, k je tud mene zanimal. Ma pa hude fore, k enkat začne nakladat se ne neha ustavt

. Mi sicr nimamo še vezan na prpetost pasov tega, ma pa smešno korelirane sisteme - ko nam je šla zajla na števcu za hitrost, je reku stric (mamo še strica, ne tete

) da je moten vbrizg goriva ipd. Je pa kdaj stvar precej uporabna - ko je šel rele enega od ventilatorjev na hladilniku (en se ni več vrtel), je začel jamrat da se motor pregreva (kljub dejstvu, da temperatura ni bila previsoka), brez tega ne bi nikol opazil napake.
@Drocky: nam tud občasno jamra za pozicijske luči, ampak to zarad slabga kontakta (pomoje kje ni dobro izoliran or sth, ne vem ...), se pa ta napaka redko pojavlja.
Mene pri tem sistemu edino moti, da ima samo za pozicijske in zavorne luči opozorila, medtem ko ga kratke in dolge ne zanimajo