Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

kam tole popravt (če sploh...)

Napisal/-a Damjan19 Sr apr 02, 2008 6:25 pm

No, problem je sledeč... vrata na sovoznikovi strani so rahlo butnjena. sicer ne neki ornk, kar se itak vidi iz slike, s punco niti nisma mislala dat rihtat, že zarad dejstva, da je to res mala poškodba, katerih bo v naslednjih letih vedno več in več (avto je 3mesece star), ampak ker se je pač še neki drugega zgodilo sem pač še to pripisal in sedaj imam list iz zavarovalnice v roki, kaj nardit pa ne vem.
Kje v Ce, lj ali okolici vlečejo luknje od toče ven? je to varianta? po moji presoji je škoda za takle majhn delček it ličat pol vrat, pa bogve, če bo to še zgledal čemu podobn po akciji.... kaka ideja? kaj nardit?

slika je v spodnejm linku, slika je orginalno malo prevlka za prilepit sem gor.
http://shrani.si/f/t/3b/3uLo0FPq/a.jpg

Luky

Napisal/-a Luky Sr apr 02, 2008 7:21 pm

to ne moreš drgač kakor barvat na novo, kr je jama glih na robu...

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak Sr apr 02, 2008 7:50 pm

Na Ptuju obstaja en mojster, ki bi ti to skor ziher dobu ven brez barvanja, tut js sm že dal rihtat podobne stvari pa mi je res profi zrihtu. :)

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 Sr apr 02, 2008 8:03 pm

vidim da si iz Celja! tam ko je mobitel center pa zavarovalnica triglav je ena avtopralnica nevem kako se ji reče, dela en mojster mal starejši k je mojmu atu zrihtu avto k mu ga je toča obtolkla je zlo dobr naredu in se nikjer nič ne pozna! pejd uprašat
Slika
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov