tomzzi je napisal/-a:In to vse pri tako nizki hitrosti? Naj nekdo razloži ker nisem nek strokovnjak za to. Ali je to možno?
snoopek je napisal/-a:Jutri greš do mehanika? Upam da ni nič hujšega, da bo čimanj stroškov! Jst sm meu eno dogodivščino pred tremi leti!
Sem čez ovinek preveč prpelu, pa mi je volan uzel in sem priletel direkt v te železne stebre ko so postavleni v mestih na pločniku! In hvala bogu sem zviu samo feltno ter razbiu sprednji odbijač ter masko! Nič hujšega hvala bogu, podvozje jo je odneslo brez vsega! In to z maminim avtom hehe, si lahko predstavlate kako pizdarijo sm meuhehe
fare je napisal/-a:Šasija je premočna za taki udarec da bi bila zvita!
Jaz sem prileto v robnik z okoli 65km/h. Menjano: roka, ležaji, pogonska, feltna itd., ampak šasija pa cela. Po narejenem popravilu na Porsche MB in optiki avto normalno vozen ampak ne tak kot nekoč! Pač se pozna plod udarca in so majhne, milimeterske razlike ki jih pač zaznaš pri vožnji ampak nič kaj hudega, tak da ne se bat avto ti bo porihtan in se boš lepo naprej pelo ampak nikoli več ne bo tak kot prej!
lp
im nobody je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:Jutri greš do mehanika? Upam da ni nič hujšega, da bo čimanj stroškov! Jst sm meu eno dogodivščino pred tremi leti!
Sem čez ovinek preveč prpelu, pa mi je volan uzel in sem priletel direkt v te železne stebre ko so postavleni v mestih na pločniku! In hvala bogu sem zviu samo feltno ter razbiu sprednji odbijač ter masko! Nič hujšega hvala bogu, podvozje jo je odneslo brez vsega! In to z maminim avtom hehe, si lahko predstavlate kako pizdarijo sm meuhehe
pa sovoznika je metal po armaturki pa pol je bil tolk zbegan da je šel skos voznikova vrata vn ne skos svoja![]()
![]()
![]()
Proton-Blaž je napisal/-a:no avto popravleNNič kaj hudega ni blo kot smo pičakovaL:) hehe vilce so ble samo zvite in narejena je optiKa 250€...Sedaj pa me zanima nekaj čivka v kolesu ko se gre v desni ovineK malo al pa če je kaka lukna...MehaniK je reku da je verjetn ležaj??
:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov