Napisal/-a im nobody To apr 08, 2008 7:57 pm
lep pozdrav...imam problem ki sem ga že "rešil" vendar samo za en dan...ko navijem musko mi tik pred basom vrže štrom vn..radio se ugasne...sem pa pred dvema dnevoma kleme očistil,pošmerglal ker so ble ubitačne,našprical s kontakt sprejom ter namazal z mastjo...maso ki je na dnu mašine sem jo našprical ker dol jo nism mogu dobit je tak zategnjena sm skor kluč zvil.tud na altenatorju sem našprical kontakte s kontakt sprejom ter vse "žice" kar se tiče tega...en dan je blo vredi si lahka musko navijal dans pa isto sranje...pa tud zvečer ko se peljem domov mi začnejo luči na armaturki(števec),ter kratke luči za en čas svetit tak kokr morejo čez par sek pa spet oslabijo..in ko avto "dobi" tist trenutek štrom je tak kokr da bi cel avto zdrsnu oziroma kokr da bi ga prej kaj oviralo...vedno je tak..občutek je tak kokr da bi se rečmo pelal u 2 40 pa stisnil sklopko ko avto "zdrsne"...prvo sem sumil altenator in akumulator vendar avto normalno vžiga če bi pa altenator crknu bi pa že zdavni ker to se vleče par mescov že...bi mogoč bla masa?sam jo kot sem že omenil ne morem dobiti dol.našprical sem jo kaj več pa ne...bo treba ponovit vajo?hvala za odg