Slicker je napisal/-a:Kolk je zate recimo ugodna cena za pregled celotnega zavornega sistema kot navajas, menjava diskov, ploscic, podmazovanje gibljivih delov, menjava zavornega olja itd?
Samo pregled celotnega zavornega sistema lih nebi plačeval oziroma dam za kofe BP. Kar se pa tiče dela in če bo narejeno v nulo, pa ravno tako ne bom gledal na 5eur. Bolj me skrbi ,da bom plačal 100-200-300...eur potem pa nebo vredu
Kar se pa tiče dela,obnove čeljusti, zamenjave diskov in ploščic je pa težko rečt.
Kolikor sem klical danes v I.S.T, motomat, euroton se gibljejo gumice+nov batek okoli 25-30eur za eno čeljust. Zdej pa ne vem če bi bilo potrebno še v drugem delu čeljusti kej razdirat in popravljat(tam kjer se giblje notranji mehanizem za ročno zavoro). Kar se tiče čeljusti je treba tudi vedit,da se nova (ganc komplet nova) dobi po ceni cca.120eur. Se pravi če je obnova cca.50eur potem je to recimo vredu cena. Spet odvisno kaj se bo delalo.
Kar sem pa napisal za diske in ploščice boste pa vi meni povedal, ker tle sem pa mal mrzu

@čare, zdaj kljub temu ,da mi včasih zadnja čeljust malo "zagrabi" avto nič ampak nič ne trese, tudi pri močnejšem zaviranju ki sicer je zelo redko pa vseeno. Pravtako nima avto niti malo kakršnegakoli lufta kjerkoli na podvozju, in vse kar bi rad je ,da po končanem delu avto zavira brezhibno kot je sedaj. Pa ne 2 meseca ampak vsaj 5+let.
Iskreno povedano glede na vse prebrano o zavorah me je strah ,da bi moral potem hodit nekam nazaj in se pregovarjat z raznimi mehaniki,da niso oni krivi itd...Preveč težko zaslužim denar in prelepo skrbim za avto,da bi se nekaj šalabajzersko naredilo.