Napisal/-a TOMAA Pe jan 30, 2015 6:35 pm
Lep pozdrav vam želim vsem forumcem . Imam en velik problem z tem avtomobilom ,ki mi bo počasi živce pojedel.
Bom kar začel z problemom. Kupil sem tega golfa, ki je imel zaribano mašino, dobil sem mašino od drugega golfa 1.4
isti letnik . Jaz sem jo zamenjal,pustil sem staro napeljavo in stari sesalni kolektor. Ko sem to mašino vgradil v tega golf
sem si vsak konektor zapisal kam gre in koko izgleda. Ko sem končal sem na zadnje le probal zagnati motor a glej ga zlomka
motor lavfa. motorje je pač bil brez avspuha bilo je glasno nalil sem že prej antifris da bi mi zakrožil avtomobil sem postavil
v delavnico da zavarim še ta avspuh. In sedaj pa zlomka odklopim akumolator si pripravim da zavarim ta avspuh ,ki mi je seveda uspelo z odliko a sedaj pa težava,ki me zanima kaj naj še naredim priklopim nazaj ta akumolator a avto noče vžgati ? probal sem ga priklopiti na tester da vidim kaj je narobe pa me sploh ne spusti do njega .Vseposod pridem not a v motorni račumalnik pa ne prosim za konkretene odgovore.