peroRS je napisal/-a:Kdo pa drgač proizvaja "original" zavore za BMW?
Bat_zajla je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Kdo pa drgač proizvaja "original" zavore za BMW?
Različni proizvajalci, med njimi brembo in ATE.
Bat_zajla je napisal/-a:Na e46 mam jst spredaj Textar, zadaj pa brembo in ni nobenih težav.
Scorp84 je napisal/-a:Tudi sam sem bil razočaran nad ate diski. Po malo manj po pol leta menjave, je ena stran močneje zavirala kot druga. Na začetku nisem niti opazil, dokler me 1x pri močnejšem zaviranju ni odneslo s ceste po svoje. Na srečo ni bila visoka hitrost in udarec v ograjo ni bil močen. Po popravilu in tehničnemu pregledu, so zavore pogrnile na testu. Ko je bil že sum na čeljust, sem dal zamenjat spet komplet nove zavore, diske in ploščice neke japonske firme, zdaj po 3 letih, je vse normalno. Tko da ate več ne povoham, pa čeprav prek sindikata, dobim njihov komplet, kar dosti ceneje.
Fan je napisal/-a:Scorp84 je napisal/-a:Tudi sam sem bil razočaran nad ate diski. Po malo manj po pol leta menjave, je ena stran močneje zavirala kot druga. Na začetku nisem niti opazil, dokler me 1x pri močnejšem zaviranju ni odneslo s ceste po svoje. Na srečo ni bila visoka hitrost in udarec v ograjo ni bil močen. Po popravilu in tehničnemu pregledu, so zavore pogrnile na testu. Ko je bil že sum na čeljust, sem dal zamenjat spet komplet nove zavore, diske in ploščice neke japonske firme, zdaj po 3 letih, je vse normalno. Tko da ate več ne povoham, pa čeprav prek sindikata, dobim njihov komplet, kar dosti ceneje.
Ni kriva firma, temveč napačna in nestrokovna montaža!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov