TrijoAdijo je napisal/-a:Torej,ali je povezava med računalnikom in relejem prdnla, ali pa je računalnik prdnu. 1. in 2. stopnja morata delovati.
Fan je napisal/-a:Vse našteto se vidi s testerjem, če ima težave, se vidi po parametrih delovanja. Osebno menim, da je slab stik konektor/žica/priklop na kompresorju .........................
Godward je napisal/-a:Si ze slisal da se naprava ob delovanju segreva? No ce je konektor slab lahko pride do tega, kar je napisal fan. Edini kitukaj gor pise konkretno in iz izkusenj, in ti bos zdaj pameten.....
Ampak najbolj čudno mi je to: pustiš avto stati 10 minut in bo spet 15 minut normalno delala klima (vklaplja kompresor).
lisko je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Torej,ali je povezava med računalnikom in relejem prdnla, ali pa je računalnik prdnu. 1. in 2. stopnja morata delovati.
Razloži mi še nekaj....prvo stopnjo lahko pali tudi motorni računalnik kot pomoč, ko začne motor silit v zgornje polje ( tik predenj se uklopi druga stopnja. ) ampak iz drugega vira ( na rele prideta dve žici in tudi tko je na shemi) in pa seveda prvo stopnjo pali klima....
A prvo stopnja nikoli ne zalaufa....Rele pa dela ker sem ga imel na panku...Da bi pa crknila oba računalnika ali pa obe povezavi pa ne verjamem....Čeprav ok reanult je....vse je moožno
TrijoAdijo je napisal/-a:lisko je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Torej,ali je povezava med računalnikom in relejem prdnla, ali pa je računalnik prdnu. 1. in 2. stopnja morata delovati.
Razloži mi še nekaj....prvo stopnjo lahko pali tudi motorni računalnik kot pomoč, ko začne motor silit v zgornje polje ( tik predenj se uklopi druga stopnja. ) ampak iz drugega vira ( na rele prideta dve žici in tudi tko je na shemi) in pa seveda prvo stopnjo pali klima....
A prvo stopnja nikoli ne zalaufa....Rele pa dela ker sem ga imel na panku...Da bi pa crknila oba računalnika ali pa obe povezavi pa ne verjamem....Čeprav ok reanult je....vse je moožno
A si kej preverjal povezavo med računalnikom in relejem?
TrijoAdijo je napisal/-a:Če bi vsak dan preveril po eno žico, bi do zdej že našu fail![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov