care20 je napisal/-a:nered je napisal/-a:Na mojem 407 2.0HDI 05, je bil menjan kr cel komplet (lezaj, sklopka, vztrajnik, olje..). Jaz sem za vse skupaj (deli+servis) dal okoli 400 EUR. Stem, da sem dele kupil v Avstriji ker ce bi jih kupil v Sloveniji bi dal 40% vec za njih. Ne spomnem se tocne cene ampak vem da najcenejsi komplet pri nas je bil se vedno 30% drazji kot v Gradcu.
v kateri trgovini pa?
to si poceni dobil...js lahko dobim komplet sklopko(brez vrtrajnika)za 200€ znamke LUK....koliko ur je dela s tem?
Pri meni je bilo treba menjati vztrajnik in posledicno sem moral menjati cel komplet. Moj odgovor iz drugega posta:
Kupljeno je bilo pri ATP stem, da tu pač pošiljajo pa takrat ni blo mogoče v Slovenijo nekako tko. Meni je bivši sošolec, ki živi gor zadevo prevzel pa dostavu. Drugače je za 18 EUR več isti set brez olja bil na zalogi pri Sorek al Sireks nekako tko sam takrat smo že naročil. Je bilo pa 180-200+ EUR ceneje kot pri najcenejša opcija pri nas.
Se nekdo je kupoval, pa je vprasu kje v Gradcu on je pol tudi dobiu skor za polovico ceneje. Niso imeli na zalogi takrat pa je vseeno trajalo skupaj teden? dni, da je zadeva prisla do mene kar ni nic. Servisiral sem pri privatniku je pa blo dokaj hitro nareto < 7h.