sašo5 je napisal/-a:Problem vročega vžiga so včasih reševali s preprogramiranjem softwerja, tukaj bo pa verjetno kaka mehanska napaka oz. kak senzor j....
crxdelsol je napisal/-a:Ko avto prižge včasih (res včasih) dela 3 sekunde po treh cilindrih, ampak v 80% ko tezko vzge ga samo malo strese, skadi modro/belo in od tistega trenutka dalje deluje brezhibno, pravtako vžge tudi 100x v dnevu od takrat dalje brezhibno.
luxxx7 je napisal/-a:Tukaj ti oba mehanika (Fan in pocesnkII) pomagata... Z enim od njiju se dogovori za termin in pusti avto tam, da uredita, če vesta težavo. Ne vem zakaj še kar hodiš do drugih, če pa sta ti ta dva postavila diagnozo, ki bi jo lahko skrivala zase (znanje). Sta pa oba z ljubljanskega konca (okolica).
crxdelsol je napisal/-a:Zgleda bom res moral tak naredit čeprav mi je 100km kar daleč glede na to da vsak čas pričakujem naraščaj![]()
Me pa zanima nekaj, če ugotovita naprimer da je slabo lezisce injektorja in bo potrebno narediti puše itd. se lahko to naredi pri katerem od vaju, namreč nebi rad 2,3,4x vozil avta na različne konce ker potrebujem celovito rešitev in raje vidim da traja kak dan dlje kot spet iskanje vedno drugih mojstrov, lahko kateri tudi odgovori na ZS in pove kako in kaj.
Me pa zanimajo samo celovite rešitve karkoli bo pač to potegnilo za sabo, vsekakor pa se mi mnenje DTS korenjak zdi malce nedoraslo za tak servis z tako reklamo češ da če sem že 2k€ zapravil in niso odpravli tezave, naj še 150 za zatesnitev tandem pumpe in če to ne pomaga še pač ta znesek prištejem zraven...rad bi samo slišal max možne stroške, kak približno se bo serviser zadeve lotil in najpomembnejše da bo od takrat ko zapusti servis avto vžigal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov